Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun electric Sillon pedichiura 3 motoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5790 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul electric de podologie Sillon Basic Pedi se caracterizeaza prin functionalitate, design minimalist si usurinta in utilizare. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomanda cu fir si o gama larga de reglare manuala a suportului de picioare divizat . Se distinge printr-un scaun profilat ergonomic si prin usurinta de a raspunde nevoilor individuale , datorita carora va fi perfect in multe cabinete de specialitate.
Cu ajutorul unei telecomenzi intuitive, scaunul poate fi reglat usor in 3 planuri - are inaltime, spatar si leagan reglabile . Scaunul poate fi setat la o inaltime de 56 cm pana la 81 cm , iar atunci cand este complet desfasurat, fotoliul ajunge la o lungime de aproximativ 1,9 m . Aceste dimensiuni permit utilizarea cu usurinta a echipamentului de catre persoane de diferite inaltimi si permit adaptarea acestuia la nevoile individuale atat ale clientului, cat si ale persoanei care efectueaza procedura. Manerul situat in partea dreapta a scaunului este folosit pentru a atarna comod telecomanda, astfel incat sa nu interfereze in timpul tratamentelor.
Fotoliul este perfect adaptat pentru a efectua proceduri de podologie - un suport pentru picioare divizat faciliteaza servicii confortabile, permitand pozitionarea independenta a picioarelor . Unghiurile la care se afla piesele sale sunt reglabile manual. Un mecanism special conceput va permite sa inclinati suporturile pentru picioare in lateral , la un unghi de 90 de grade. Dupa setarea pozitiei selectate, o puteti bloca cu usurinta. Extensia suportului pentru picioare este, de asemenea, reglabila, ceea ce va oferi un suport mai bun pentru utilizatorii mai inalti. Toate aceste caracteristici asigura un confort ridicat de utilizare .
Dimensiunile detaliate ale scaunului sunt date in fotografie.
Setul include: telecomanda, alimentare, perna pentru gaura din tetiera.

Date:
Tip: electric
Numar de actionari: 3
Culoare baza: nuante de alb
Culoare tapiterie: nuante de gri
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma Control
: telecomanda, manual
Garantie: 12 luni
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura