Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de coafura Gabbiano Granada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1899 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul de coafura Gabbiano Granda dotat cu lift hidraulic este o piesa de mobilier practica care va deveni un decor al salonului de coafura . Culorile clasice, designul interesant si elementele decorative in nuante aurii ii confera un aspect elegant. Functionalitatea ridicata va asigura confort atat pentru coafor, cat si pentru utilizatorii sai.
Un lift hidraulic durabil va permite sa reglati nivelul scaunului cu 45-53 cm, chiar si atunci cand clientul sta pe scaun. Acest lucru garanteaza o munca mai ergonomica , datorita posibilitatii de a regla liber inaltimea atat la inaltimea clientului, cat si a coaforului. Spatarul profilat , decorat cu matlasare cu nasturi selectati, va permite sa luati o pozitie confortabila. Acest lucru ofera un sprijin adecvat pentru spate , ceea ce este deosebit de important in cazul procedurilor care dureaza multe ore. Un mare plus, si in acelasi timp interesant din punct de vedere vizual, este deschiderea sofisticataintre spatar si scaun. Usureaza pastrarea curata a salonului, va permite sa maturati cu usurinta parul din fiecare colt al scaunului, economisind in acelasi timp timpul de pregatire a postului de lucru intre clienti.
O baza solida, rotunda, garanteaza stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata neteda face ca acest element sa fie usor de pastrat curat . Scaunul larg, umplut cu spuma de duritate corespunzatoare, asigura un confort ridicat de utilizare si confort chiar si in timpul orelor lungi de tratamente. Un plus semnificativ este suportul pentru picioare dedicat acestui model , care ofera suport stabil pentru picioarele utilizatorului. Cotierele sunt la inaltimea potrivita, datorita careia permit pozitionarea corecta a umerilor clientului - asta inseamna ca acesta nu isi ascunde capul in brate sau inclinat - imbunatatind in mod clar tratamentele , inclusiv tunsorile. Il face mai usorprestarea precisa a serviciilor .
Fotoliul este umplut cu spuma, care este durabila si nu se deformeaza , asigurand o utilizare confortabila pentru o lunga perioada de timp. Tapiteria este realizata din imitatie de piele placuta la atingere cu o structura specifica. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este rezistent la umiditate, durabil si usor de curatat . Acoperirea in nuante de negru si suprafetele metalice decorative lacuite in culori aurii ii confera o expresie de eleganta atemporala . Se distinge printr-un finisaj de bun gust care ii confera un caracter exclusivist si il face sa arate grozav in multe saloane profesionale.

Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza, suport pentru picioare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura