Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de coafura Gabbiano Marbella auriu negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1799 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de coafura minimalist, elegant Scaunul elegant de coafura Gabbiano Marbella este echipat cu un lift hidraulic durabil, care faciliteaza munca eficienta. Functionalitatea ridicata asigura confort atat pentru coafor cat si pentru utilizatori. Fotoliul realizat estetic va deveni un decor perfect pentru orice salon de coafura.
Inaltimea scaunului poate fi reglata intre 46-62 cm cu ajutorul unui lift hidraulic rezistent - chiar si atunci cand clientul sta pe scaun. Acest lucru garanteaza o munca mai ergonomica , asigurand ca nivelul scaunului poate fi reglat atat la inaltimea clientului, cat si a coaforului. Spatarul profilat corespunzator este tapitat cu piele sintetica si va permite sa luati o pozitie confortabila. Acest lucru ofera un sprijin excelent pentru spate , care este deosebit de important in cazul tratamentelor care dureaza multe ore. Echiparea scaunului cu un mecanism de rotatie completa face ca munca coaforului sa fie mai eficienta si mai confortabila.
Baza rotunda si solida garanteaza stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata neteda cu un finisaj in oglinda confera elementului un aspect elegant si il face usor de curatat . Un scaun confortabil cu umplutura cu spuma asigura un confort ridicat de utilizare , chiar si in timpul multor ore de tratamente. Un avantaj semnificativ este taburet auriu dedicat acestui model , care ofera suport stabil pentru picioarele utilizatorului si ofera mobilierului un aspect elegant. Cotierele permit pozitionarea corecta a umerilor clientului - asta inseamna ca nu isi ingroapa capul in brate sau nu se ingradeste - facand mult mai usor sa efectueze tratamente precise, precum tunsori.
Ergonomie si simplitate Piesa de mobilier confortabila si functionala este umpluta cu spuma rezistenta la deformare si durabila , iar tapiteria este realizata din piele sintetica placuta la atingere . Materialele folosite asigura durabilitatea mobilierului si utilizarea confortabila a acestuia pentru o perioada lunga de timp si fac ca echipamentul sa fie rezistent la umezeala, durabil si usor de curatat . Husa in nuante de negru cu elemente in nuante de aur ii confera un caracter unic. Echipamentul se distinge printr -un design minimalist , care face ca fotoliul sa arate grozav in multe camere de zi.
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza, suport pentru picioare.
Date:
Lift: hidraulic
Baza: rotunda
Material tapiterie: piele sintetica
Culori: nuante de negru si auriu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura