Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Aparat de electrostimulare Elegante Platinum T9116

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2490 lei Lei
Brand
Elegante
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Brandul Elegante ofera solutii functionale pentru saloanele de infrumusetare care imbunatatesc performanta serviciilor. Sortimentul include multe modele de lampi practice de marire si tratament, incalzitoare de prosoape si dispozitive profesionale pentru tratamente de specialitate.
https://www.youtube.com/watch?v=8kndJRcWfr8&t=3s
Dispozitiv de electrostimulare eficient Aparatul de electrostimulare profesional Elegante T9116 este un instrument excelent care sprijina procesul de modelare a corpului . Ofera o gama larga de functii, inclusiv cele dedicate pierderii in greutate, modelarii corpului, intaririi sanilor si fizi
Dimensiunile sunt afisate in fotografie.
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.
Setul include: baza dispozitivului, cordon de corectie, electrozi, cablu de alimentare, banda elastica, siguranta, instructiuni.
Date:
Putere: 30 W
Tensiune: 220 V
Garantie: 12 luni
Dimensiuni pachet: 61x45,5x26 cm
oterapiei . Cu o stimulare punctuala precisa, utilizatorii pot obtine rapid rezultatele dorite de pierdere in greutate. Electrostimularea foloseste curent alternativ, stimuland eficient muschii sa se antreneze, permitand modelarea si slabirea corpului . Acest aparat profesional devine o solutie ideala pentru saloanele de infrumusetare, extinzand gama de tratamente oferite si oferind clientilor o ingrijire cuprinzatoare pentru silueta lor .
Panou de control simplu Afisajul LCD permite monitorizarea precisa si ajustarea lina a parametrilor individuali de tratament , adaptandu-i nevoilor utilizatorului. Pe ecran, puteti monitoriza durata tratamentului , setati intervale si reglati intensitatea electrozilor individuali, ceea ce ofera control deplin asupra procesului terapeutic . Dispozitivul a fost proiectat ergonomic, iar ecranul sau intuitiv permite reglarea usoara a intensitatii electrostimularii . In plus, un raft practic din plastic transparent pentru electrozi mareste confortul utilizarii dispozitivului.
Metoda eficienta de modelare a corpului Dispozitivul inovator bazat pe electrostimulare nu numai ca reduce eficient grasimea din interiorul corpului, in special in zona abdominala, dar stimuleaza si procesul de modelare a corpului . Tratamentele de electrostimulare va permit corectarea formei sanilor, coapselor sau soldurilor . Datorita stimularii punctuale precise, dispozitivul regleaza fluxul limfatic, sprijina eliminarea toxinelor din organism , imbunatateste microcirculatia si stimuleaza metabolismul. Mai mult decat atat, poate fi un sprijin eficient in timpul reabilitarii si fizioterapiei , in special in cazul afectiunilor precum durerile de spate, afectiunile reumatice sau dupa leziuni. O solutie cuprinzatoare bazata pe electrostimulare sustine mentinerea siluetei visate chiar si dupa pierderea in exces de greutate. In timpul tratamentelor cu electrostimulare, o parte semnificativa a celulelor adipoase este redusa, iar pielea devine mai ferma si mai elastica . Electrostimularea, ca tip de exercitiu pasiv, va permite sa imbunatatiti capacitatea de contractie musculara si sa le stimulati prin cresterea volumului, fortei si elasticitatii fibrelor. De asemenea, tratamentele au ca rezultat o scadere semnificativa a retentiei de lichide si grasimi si a tensiunii musculare.
Design modern si functionalitate Un dispozitiv caracterizat printr- un design inovator si modern care nu numai ca atrage atentia prin estetica, dar asigura si functionalitate ridicata. Designul amanuntit arata stilat, dar echipamentul raspunde si nevoilor practice ale clientilor, asigurand confort si versatilitate de utilizare . Elementele anti-alunecare de pe partea inferioara a bazei dispozitivului asigura stabilitate in timpul utilizarii . Materialele folosite fac aparatul durabil si usor de curatat .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura