Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun cosmetic Azzurro 563

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul cosmetic Azzurro 563 este un echipament practic care imbunatateste eficienta muncii in saloanele specializate, inclusiv in saloanele de infrumusetare, masaj si tatuaje. Echipamentul este perfect pentru cei care cauta mobilier cosmetic simplu si functional .
https://youtu.be/A_gUQ9_8tkw
Deschiderea din tetiera ascunsa sub o perna bine profilata face ca scaunul sa fie perfect atat pentru tratamente faciale, cat si pentru cele corporale. Cotierele stabile garanteaza utilizatorului un sprijin adecvat . Aceste elemente, impartite in jumatate, sunt mobile, astfel incat se potrivesc bine la schimbarea pozitiei spatarului si pot fi, de asemenea, indepartate cu usurinta, facilitand ocuparea locului.
Reglarea unghiurilor la care se afla suportul pentru picioare si spatarul este asigurata de un mecanism special . Folosind parghiile manuale, puteti regla liber pozitionarea scaunului. Acest lucru permite o setare optima pentru a se potrivi nevoilor individuale , pentru efectuarea corecta si convenabila a tratamentelor si un confort ridicat de utilizare. Scaunul poate fi desfasurat intr-o pozitie de canapea , ajungand la o lungime maxima de peste 2 m, ceea ce ii mareste semnificativ functionalitatea, iar impreuna cu deschiderea din tetiera asigura libertatea de a efectua tratamente faciale si corporale .
Baza scaunului are o inaltime fixa , astfel incat scaunul este la un nivel constant, ceea ce ar trebui sa asigure confort in timpul utilizarii. Rama metalica solida in nuante de negru asigura stabilitatea necesara in timpul utilizarii . Tetiera, care se extinde cu aproximativ 15 cm, ofera un sprijin excelent pentru cap , indiferent de inaltimea clientului. Acest lucru va permite sa efectuati in mod liber diferite tipuri de tratamente, inclusiv cosmetologie, fizioterapie si tatuaj .
Scaunul este umplut cu spuma si acoperit cu imitatie de piele in nuante de alb. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate si usor de curatat . Tivul profilat corespunzator confera scaunului o forma ergonomica. Designul simplu si culorile clasice il fac sa se potriveasca usor in orice interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura