Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Unitate de spalat coafura Gabbiano Malaga

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3990 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Unitate de spalat coafura eleganta
Unitatea eleganta de spalare a parului Gabbiano Malaga faciliteaza executarea eficienta a tratamentelor si spalarii parului. Acesta a fost conceput pentru a optimiza cat mai mult echipamentul saloanelor de coafura. Constructia integrata asigura confortul de utilizare atat pentru coafor, cat si pentru clienti. Culorile clasice si elementele decorative in nuante de aur adauga un caracter unic interiorului.
Functionalitate pentru confortul utilizarii Vasul ceramic de adancime adecvata in nuante de negru previne stropirea excesiva a apei si a produselor utilizate in timpul tratamentului. Va permite sa efectuati confortabil si eficient o gama larga de servicii . Mobilitatea bolului va permite sa ajustati cu usurinta unghiul de inclinare a acestuia la nevoile dumneavoastra individuale. Materialul folosit face ca chiuveta sa fie durabila, rezistenta la decolorare si zgarieturi si foarte usor de curatat . Un guler profilat corespunzator ofera suport si confort optim la spalarea parului, iar o husa confortabila din plastic in nuante de negru inseamna ca clientul sa nu simta neplacutul suprafetei ceramice reci.
Facilitati si accesorii bine gandite Unitatea de spalat este echipata intr-un robinet cu mixer, care asigura acces constant la apa calda si rece . Acest lucru permite ajustarea usoara a temperaturii la preferintele clientului. Un loc dedicat pentru agatarea capului de dus usureaza munca, un dop cromat cu sita speciala va permite sa controlati debitul de apa si sa mentineti standarde ridicate de igiena in salon. Racordul de apa a fost plasat in interiorul bazei , ceea ce permite ascunderea functionala a oricaror tevi. Scaunul este profilat astfel incat sa asigure confort atunci cand se efectueaza diverse tratamente. Combinarea functionalitatii si a facilitatilor va face lucrul intr-un salon de coafura si mai confortabil.
Mobilier functional cu un stil elegant Un scaun bine profilat umplut cu spuma durabila asigura un confort ridicat de utilizare , iar cotierele elegante permit pozitionarea corecta a umerilor clientului . Spatarul este plasat la un unghi optim pentru a va permite sa luati pozitia corecta si sa promovati un sprijin excelent al coloanei vertebrale . Acoperirea in nuante de negru si suprafetele metalice decorative lacuite in culori aurii ii confera o eleganta atemporala si, in plus, garanteaza durabilitate pe termen lung si usurinta in curatare. Finisajul clasic al unitatii de spalare a parului o face sa arate grozav in aproape orice spatiu . Setul include fitinguri complete in nuante de negru, inclusiv un robinet, cap de dus si furtunuri dedicate pentru a oferi un set complet de instrumente pentru lucru .
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Material bol: ceramica
Culoare bol: nuante de negru
Culoare tapiterie: nuante de negru
Culoarea bazei: nuante de negru
Culoare armaturi: nuante de negru
Material tapiterie: piele sintetica
Elementele aurii sunt acoperite cu lac. Deteriorarile mecanice ale stratului de acoperire nu fac obiectul plangerii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura