Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de coafura Gabbiano Malaga

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2099 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul de coafura Gabbiano Malaga dotat cu lift hidraulic este o piesa de mobilier practica care va deveni o impodobire a unui salon de coafura . Culorile clasice si elementele decorative in nuante aurii ii confera un aspect elegant. Functionalitatea ridicata va oferi confort atat pentru coafor, cat si pentru utilizatorii sai.
Functionalitate, confort si fiabilitate Ridicatorul hidraulic durabil va permite sa reglati inaltimea cu 52-68 cm, chiar si atunci cand clientul sta pe scaun. Acest lucru garanteaza o munca mai ergonomica , datorita capacitatii de a regla eficient nivelul scaunului la inaltimea atat a clientului, cat si a coaforului. Spatarul confortabil permite sa luati pozitia corecta si ofera suport pentru spate , ceea ce este important mai ales pentru tratamentele care dureaza multe ore.
Baza solida, patrata, asigura stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata neteda face ca acest element sa fie usor de pastrat curat . Scaunul larg, umplut cu spuma ferma corespunzator, ofera confort ridicat de utilizare si confort chiar si in timpul orelor lungi de tratamente. Cotierele sunt la inaltimea potrivita, permitand pozitionarea corecta a umerilor clientului - asta inseamna ca acesta nu isi ascunde capul in brate sau inclinat - imbunatatind in mod clar tratamentele, inclusiv tunsorile. Acest lucru faciliteaza prestarea precisa a serviciilor .
Eleganta si confort ridicat Scaunul este umplut cu spuma, care este durabila si nu se deformeaza , asigurand o utilizare confortabila pentru o lunga perioada de timp. Tapiteria este realizata din imitatie de piele placuta la atingere cu o structura specifica. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este rezistent la umiditate, durabil si usor de curatat . Acoperirea in nuante de negru si elementele decorative in nuante aurii ii confera o expresie de eleganta atemporala . Finisajul sau clasic distinctiv il face sa arate grozav in aproape orice spatiu.

Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza.
Date:
Lift: hidraulic
Baza: patrata
Material tapiterie: piele sintetica
Culori: nuante de negru, nuante de auriu
Elementele aurii sunt lacuite. Deteriorarile mecanice ale stratului de acoperire nu fac obiectul plangerii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura