Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de coafura Gabbiano Parma bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1199 lei Lei
Brand
Gabbiano
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul practic de coafura Gabbiano BM68437 , caracterizat printr-un design elegant, este echipat cu un lift hidraulic eficient, ceea ce se traduce semnificativ printr-o eficienta mai mare a muncii . Piesa de mobilier functionala garanteaza confort atat pentru coafor, cat si pentru utilizatori. Scaunul realizat estetic va deveni decorul oricarui salon de coafura, iar in plus, un loc special amenajat pentru un uscator de par inseamna ca aparatul va fi mereu la indemana, ceea ce imbunatateste munca de zi cu zi a coaforului.

https://youtu.be/fhJZY7nGfbA

Inaltimea scaunului poate fi reglata in intervalul 52-68 cm - chiar si atunci cand clientul sta pe scaun - datorita utilizarii unui lift hidraulic eficient . Acest lucru faciliteaza reglarea nivelului scaunului atat la inaltimea clientului, cat si a coaforului, facand munca mai eficienta si imbunatatind semnificativ confortul de utilizare. Un spatar bine profilat va permite sa luati o pozitie convenabila, oferind un sprijin excelent pentru spate , care este deosebit de important in cazul tratamentelor de lunga durata. Un mare avantaj al acestui model este deschiderea interesanta din punct de vedere vizual dintre spatar si scaun. Este mai usor sa pastrati curat salonul, permitandu-va sa maturati cu usurinta parul din fiecare colt si colt al scaunului. Acest lucru va permite sa simplificati pregatirea statiei de lucru intre clienti.
O baza solida, rotunda, garanteaza stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata lustruita si neteda confera elementului un aspect elegant si il face usor de curatat. Scaunul confortabil asigura un confort ridicat de utilizare , chiar si in timpul orelor lungi de tratamente. Cotierele moi, cu o forma interesanta, permit pozitionarea corecta a umerilor clientului - asta inseamna ca nu isi ingroapa capul in umeri sau inclinat - ceea ce faciliteaza efectuarea unor tratamente precise , inclusiv tunsori. Mecanismul de rotatie completa al scaunului face ca munca coaforului sa fie mai eficienta si mai confortabila. Langa scaun exista un suport practic pentru uscator de par , permitandu-va sa depozitati rapid echipamentul.
Umplerea cu spuma durabila, rezistenta la deformare si tapiteria din piele sintetica placuta la atingere asigura durabilitatea mobilierului si utilizarea confortabila a acestuia de ani de zile . Materialele folosite fac ca echipamentul sa fie rezistent la umezeala, durabil si usor de curatat . Acoperirea in nuante de bej, matlasarea decorativa si forma atragatoare ii confera un caracter unic . Designul atemporal al acestui model il face sa se potriveasca perfect in atmosfera multor saloane profesionale, subliniind stilul unic al interiorului .
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza, suport pentru picioare.

Date:

Lift: hidraulic
Baza: rotunda
Material tapiterie: piele sintetica
Culori: nuante de bej si crom
Trimite mesaj
Din Gura in Gura