Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de frizer Gabbiano Dario

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4390 lei Lei
Brand
Gabbiano
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de frizerie Gabbiano Dario
Daca salonul tau ofera ingrijire a barbii, Scaunul de frizer Gabbiano Dario Black este piesa de mobilier ideala pentru frizeria ta.
Confortabil si reglabil Acest fotoliu confortabil vine cu o gama larga de reglaje, asigurand confort maxim atat pentru persoana care efectueaza tratamentul, cat si pentru clientul salonului. Nu este vorba doar de setarea inaltimii; puteti regla in mod convenabil inclinarea spatarului, a suportului pentru picioare si chiar si a lungimii suportului de pat.
Design elegant Scaunul de frizerie Gabbiano Dario se lauda cu un design extrem de stilat care completeaza perfect interioarele amenajate in stil vechi. Adauga o nota de eleganta frizeriei tale.
Finisaj impecabil Fiecare detaliu al acestui scaun este realizat cu mare precizie, rezultand un produs perfect finisat care emana calitate.
Tapiterie din piele ecologica de inalta calitate Tapiteria este realizata din piele ecologica de inalta calitate, care nu este doar rezistenta la abraziune, ci si usor de intretinut, asigurand durabilitate si longevitate.
Stabilitate si durabilitate Scaunul este sustinut de o baza grea din fonta, oferind stabilitate perfecta chiar si sub sarcini grele, facandu-l un plus de incredere si de lunga durata pentru frizerie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura