Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun electric cosmetica Eclipse negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6990 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunele cosmetice din seria Eclipse se disting printr-un design simplu, modern. Sunt dotate cu functii practice, ceea ce le face perfecte pentru o gama larga de tratamente efectuate in saloanele profesionale de infrumusetare, precum si in cabinete medicale specializate.
Minimalism si functionalitate Scaunul cosmetic electric Eclipse cu design modern este echipat cu 3 actuatoare care sunt controlate de o telecomanda de pe cablu. Usurinta de reglare va permite sa setati usor pozitia pentru a efectua diverse tratamente, iar finisajul minimalist va functiona in aproape orice interior.
Simplitatea utilizarii Folosind telecomanda usor de utilizat , puteti regla cu usurinta scaunul in 3 planuri - are inaltime reglabila, spatar si suport pentru picioare. Datorita actuatoarelor electrice, poate fi asezat fara probleme intr-o pozitie confortabila pe canapea , ceea ce va permite sa efectuati in mod convenabil tratamente faciale si corporale pe el. In plus, atunci cand este complet extins, atinge o lungime de peste 2,3 metri , facandu-l suportul perfect pentru utilizatorii mai inalti. Pe partea dreapta a scaunului exista un suport metalic special pentru agatarea telecomenzii . Acest lucru faciliteaza depozitarea acestuia si il face mereu la indemana.
Elemente practice Tetiera este extensibila , ceea ce ajuta la ajustarea echipamentului la nevoile utilizatorilor de diferite inaltimi, oferind un sprijin stabil pentru cap in timpul tratamentelor. Cotierele mobile la 180 faciliteaza ocuparea locului pe scaun si ofera acces confortabil persoanei care efectueaza tratamentul. Solutiile aplicate afecteaza semnificativ confortul ridicat de utilizare si ergonomia muncii.
Aspect futurist O baza solida asigura stabilitatea, durabilitatea produsului si confortul muncii. Fotoliul este umplut cu spuma si acoperit cu o imitatie de piele mata placuta la atingere in nuante de gri. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este rezistent la umiditate si usor de curatat . Forma simpla si simplitatea finisajului il fac sa arate placut din punct de vedere estetic si sa se potriveasca in aproape orice interior.
Dimensiunile detaliate ale scaunului sunt date in fotografie.
Setul include: scaun cu baza, telecomanda cu fir, alimentare.

Date:
Tip: electric
Numar de actionari: 3
Culoare: nuante de gri
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma
Control: telecomanda
Garantie: un an
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura