Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun cosmetica electric Sillon cu 3 motoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5290 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul electric de frumusete Sillon Basic se caracterizeaza printr-un aspect practic, functionare simpla si universalitate. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomanda cu fir . Se distinge printr-un scaun profilat ergonomic si prin capacitatea de a se adapta nevoilor individuale, datorita carora va fi perfect in multe cabinete de specialitate.
Telecomanda usoara Cu ajutorul unei telecomenzi usor de utilizat, scaunul poate fi reglat usor in 3 planuri - are inaltime, spatar si leagan reglabile. Scaunul poate fi reglat la o inaltime de la 56 cm pana la 81 cm, iar atunci cand este complet extins, fotoliul ajunge la o lungime de 2 m . Aceste dimensiuni permit utilizarea cu usurinta a echipamentului de catre persoane de diferite inaltimi si permit adaptarea acestuia la nevoile atat ale clientului, cat si ale celui care efectueaza procedura. Manerele de pe ambele parti ale scaunului va permit sa atarnati telecomanda astfel incat sa fie mereu la indemana.
Suport pentru picioare reglabil Unghiul la care se afla suportul pentru picioare este reglat cu o parghie manuala . Dupa setarea pozitiei selectate, o puteti bloca cu usurinta. De asemenea, este posibila reglarea extensiei suportului pentru picioare , care va fi deosebit de utila in timpul tratamentelor efectuate pe persoane mai inalte, oferindu-le un sprijin mai bun.
Scaun confortabil Modul adecvat de profilare confera scaunului o forma ergonomica si permite pozitionarea confortabila a corpului in el. Echipamentul poate fi desfasurat in pozitia unei canapele , iar datorita orificiului din tetiera ascuns sub perna, este perfect si pentru tratamente de spate sau masaje.
Setul include: telecomanda, alimentare, perna pentru gaura din tetiera.
Date:
Tip: electric
Numar de actionari: 3
Culoare: nuante de alb
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma
Control: telecomanda, manual
Garantie: 12 luni
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura