Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun cosmetica cu sertare auriu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1199 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul cosmetica este un echipament practic care faciliteaza lucrul in multe saloane specializate, inclusiv in saloanele de infrumusetare, masaj si tatuaje. Se va potrivi persoanelor care cauta un mobilier cosmetic simplu, functional si in acelasi timp distinctiv . Containerele retractabile montate sub scaun fac cele mai importante instrumente si preparate mereu la indemana.
Cotierele asigura utilizatorului un sprijin adecvat si confort in timpul tratamentelor. Daca este necesar, acestea pot fi indepartate cu usurinta, datorita carora persoana care efectueaza serviciile are acces mai usor in zonele in care lucreaza in acest moment. Aceste elemente, impartite in jumatate, sunt mobile, astfel incat se potrivesc bine la schimbarea pozitiei spatarului .
Cu ajutorul parghiilor pe arcuri, este posibila reglarea treptata a unghiurilor la care se afla suportul pentru picioare si spatarul. Acest lucru permite setarea optima la nevoile individuale , pentru efectuarea corecta si confortabila a tratamentelor si confortul utilizarii. Fotoliul poate fi pliat in pozitia de canapea , ceea ce ii creste semnificativ functionalitatea.
Cadrul metalic - datorita finisajului semi-mat in nuante de aur vechi si picioarelor aerodinamice - arata elegant si nu copleseste spatiul . Baza scaunului are o inaltime constanta, prin urmare scaunul este la un nivel constant, ceea ce ar trebui sa asigure confort in timpul utilizarii . Fotoliul este umplut cu spuma si acoperit cu imitatie de piele in nuante de alb. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate si usor de curatat . Tivulurile bine profilate confera scaunului o forma ergonomica . Designul simplu si culorile clasice ii permit sa se potriveasca in orice interior.
Setul include: un scaun cu spatar si suport pentru picioare, doua cuve, un set de cotiere, o perna pentru orificiu, ghidaje pentru cuve, elemente de baza, kit de asamblare.
Culoare de baza: nuante de aur vechi
Culoare tapiterie: nuante de alb
Material tapiterie: piele sintetica
Inaltimea scaunului: 76 cm
Lungime cand este complet extins: 184 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura