Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun 4Rico QS-GW06G verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

699 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mobilierul 4Rico combina functionalitatea si confortul. Scaunele si scaunele de machiaj disponibile in oferta lor se disting printr-o selectie larga de modele, culori si materiale de tapiterie. Acestea vor fi un accent sofisticat al oricarui spatiu - atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic.

Scaun elegant pentru salonul tau Tapitat intr-un material placut la atingere, scaunul 4Rico QS-GW06G este o combinatie de inalta calitate, confort si functionalitate care impresioneaza prin designul sau luxos. Piesa de mobilier cu impletitura intriganta pe spatar si elemente lustruite in nuante aurii se remarca prin eleganta sa exceptionala . Va fi perfect pentru birouri profesionale, precum si pentru uz casnic.
Facilitati pentru confortul utilizarii Un spatar rotunjit, profilat corespunzator, ofera un sprijin excelent pentru spate , iar cotierele de inaltime adecvata permit pozitionarea corecta a bratelor. Aceste solutii se traduc in confort de utilizare si faciliteaza luarea unei pozitii ergonomice, reducand astfel tensiunea musculara . Picioarele metalice in nuante aurii sunt finisate cu protectie din plastic care protejeaza impotriva deteriorarii accidentale .
Scaun confortabil, luxos Materialul placut la atingere, tapiteria din catifea in nuante de verde confera scaunului un caracter unic, iar tesatura impletita estetic de pe spatar subliniaza aspectul unic al mobilierului . Acest lucru ii confera un aspect exclusivist si asigura confortul de utilizare. Rama in nuante aurii adauga eleganta si prestigiu , asortandu-se perfect cu catifea. Scaunul elegant 4Rico este o piesa de mobilier exceptional de confortabila , care va decora zona de receptie a oricarui salon de infrumusetare.
Dimensiunile exacte sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, cadru metalic, kit de asamblare.
Date:
Material tapiterie:
catifea Culoare tapiterie: nuante de verde
Culoarea cadrului: nuante de aur
Elementele aurii sunt acoperite cu lac.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura