Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Vapozon Giovanni cu lampa lupa D-21

0 stars: 0.00 din 0 pareri

590 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Vapozonul multifunctional Giovanni D-21 cu lampa de marire este un dispozitiv extrem de eficient care va fi perfect pentru orice salon de infrumusetare. Produce abur, care stimuleaza pielea sa se curete si o pregateste pentru tratamente cosmetice ulterioare . Lampa de marire va permite sa vizualizati pielea la o marire mare , oferind in acelasi timp o iluminare excelenta a locului de munca.
https://youtu.be/aN7cfNe3bHg
Vapozonul este foarte intuitiv de utilizat . Cu ajutorul butonului, puteti seta durata de tratament preferata si puteti aprinde lampa UV , care asigura dezinfectia apei. Dispozitivul are si o functie care va permite sa efectuati aromoterapie , datorita unui element special plasat la deschiderea duzei. Bratul flexibil al lampii cu lupa va permite sa o setati corect, in functie de procedura care se efectueaza in momentul de fata. Marirea semnificativa va functiona pentru tratamente precise si va va permite sa priviti pielea mai atent. Functionarea simpla si functionalitatea echipamentului il fac alegerea perfecta pentru fiecare salon de infrumusetare.
Functia principala a dispozitivului este de a curata si hidrata eficient pielea . Actiunea wapozonei se bazeaza pe producerea de abur, care inmoaie celulele epidermice moarte , dilata porii pielii si vasele de sange, pregatind pielea pentru tratamente cosmetice ulterioare . In primul rand, utilizarea unui abur va permite sa inmuiati stratul cornos al pielii , ceea ce are o importanta deosebita in eficacitatea tratamentelor de curatare - faciliteaza indepartarea punctelor negre si a pielii moarte. Deblocheaza glandele sebacee (asa-numitii pori ai pielii), ceea ce faciliteaza semnificativ eliberarea straturilor de sebum. Respiratia si circulatia pielii sunt stimulate, datorita caruia eliminarea impuritatilor si a produselor metabolice inutile este imbunatatita. Aportul de oxigen a pielii si patrunderea nutrientilor in timpul tratamentelor ulterioare sunt, de asemenea, imbunatatite. Tratamentul poate fi folosit si pe alte parti ale corpului care necesita curatare profunda - de exemplu, pe gat, decolteu sau pielea spatelui. Tratamentul va functiona bine si in terapia scalpului, precum si in timpul tratamentelor de ingrijire a parului.
Putere Vapozone: 750 W
Putere lampi lupa: 9,5 W
Tensiune Vapozone: 220 V
Tensiune lampa lupa: 100-240 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura