Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Vapozon Giovanni D-20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un dispozitiv excelent care imbunatateste tratamentele de infrumusetare Wapozonul multifunctional Giovanni D-20 este un dispozitiv extrem de eficient care va functiona perfect in orice salon de infrumusetare. Produce vapori de apa care stimuleaza pielea sa se curete si o pregateste pentru tratamente cosmetice ulterioare .
Usurinta in utilizare si confort in utilizare Wapozon este foarte intuitiv de utilizat . Cu ajutorul butonului, puteti seta durata preferata a tratamentului si puteti aprinde lampa UV , care dezinfecteaza apa. Dispozitivul are si o functie care va permite sa efectuati aromoterapie datorita unui element special plasat la deschiderea duzei. Functionarea simpla si functionalitatea echipamentului il fac o alegere excelenta pentru fiecare salon de infrumusetare.
Pentru ce tratamente este potrivit wapozonul? Functia principala a dispozitivului este de a curata si hidrata eficient pielea . Actiunea wapozonei se bazeaza pe producerea de vapori de apa, care inmoaie celulele moarte ale epidermei , dilata porii pielii si vasele de sange, pregatind pielea pentru tratamente cosmetice ulterioare . In primul rand, utilizarea unui wapozone va permite sa inmuiati stratul cornos al pielii , ceea ce este deosebit de important pentru eficacitatea tratamentelor de curatare - faciliteaza indepartarea punctelor negre si a pielii moarte. Deblocheaza deschiderile glandelor sebacee (asa-numitii pori ai pielii), ceea ce faciliteaza semnificativ eliberarea straturilor de sebum. Respiratia si circulatia pielii sunt stimulate, datorita caruia eliminarea impuritatilor si a produselor metabolice inutile este imbunatatita. Se imbunatateste, de asemenea, furnizarea de oxigen a pielii si patrunderea nutrientilor in timpul tratamentelor ulterioare. Tratamentul poate fi folosit si pe alte parti ale corpului care necesita curatare profunda - de exemplu, gatul, decolteul sau pielea spatelui. Tratamentul va functiona bine si in terapia scalpului si tratamentele de ingrijire a parului.
Standul este echipat cu o reglare simpla a inaltimii in intervalul 78-95 cm , care va permite sa setati echipamentul la nivelul corespunzator pentru a asigura confortul de lucru pentru persoana care efectueaza procedura. Duza aparatului cu abur poate fi rotita , ceea ce mareste gama de setari posibile. Baza cu patru stele cu roti cauciucate imbunatateste mobilitatea , facilitand deplasarea libera a dispozitivului.
Dimensiunile exacte sunt date in fotografie.
Setul include: o vaza, un trepied cu o baza cu patru brate pe roti cauciucate si instructiuni.
Date:
Culoare: nuante de alb
Putere Vapozon: 750 W
Putere lampi de marire: 9,5 W
Tensiune Vapozon: 220 V
Tensiune lampa de marire: 100-240 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura