Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Curatator cu ultrasunete ACD-3840 cap. 0.6L 31W alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

339 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparatul de curatare cu ultrasunete ACD-3840 este un dispozitiv caracterizat prin eficienta ridicata in indepartarea diferitelor tipuri de impuritati fara a deteriora obiectele supuse procesului . Este perfect pentru multe birouri profesionale pentru unelte de pre-curatare . De asemenea, va fi folosit acasa, permitand indepartarea completa a impuritatilor din bijuterii, ceasuri sau ochelari si alte obiecte mici.
Dispozitivul este utilizat pe scara larga nu numai in cosmetologie sau medicina. Faciliteaza dezinfectarea diverselor tipuri de accesorii cosmetice, inclusiv taietoare de unghii sau capete de microdermabraziune, precum si instrumente stomatologice, de coafura si cosmetice specializate. Masina de spalat are o functie de cronometru , iar afisajul digital numara invers durata procesului , permitandu-va sa-l controlati. Timpul de spalare implicit este de 180 de secunde, dar poate fi ajustat in intervalul 90, 180, 280, 380, 480 . Pentru a creste eficacitatea curatarii, puteti utiliza un dezinfectant special , avand grija de concentratie in conformitate cu recomandarile producatorului.
Dispozitivul la indemana , datorita dimensiunilor sale mici, este foarte usor de transportat si, in plus, nu ocupa spatiu inutil in camera de zi. Carcasa estetica, minimalista , este realizata din plastic in nuante de alb, iar capacul transparent iti permite sa observi procesul. Elementele lustruite in nuante de argintiu confera dispozitivului o nota eleganta . Interiorul recipientului are un semn de umplere maxima (pana la 500 ml). Stabilitatea dispozitivului este asigurata de picioare antiderapante .
Dimensiuni: 22 x 13,3 x 11,8 cm.Setul
include: masina de spalat, cos de plastic.
Date:
Culoarea corpului: nuante de alb
Temporizator: 90-480 s
Umplere maxima: 500 ml
Umplere minima: 200 ml
Frecventa vibratiilor: 42 Hz
Putere: 31 W
Tensiune: 220-240 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura