Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Aparat de curatat cu ultrasunete AD-3000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparatul de curatare cu ultrasunete AD-3000 indeparteaza eficient diferitele tipuri de contaminare fara a deteriora suprafetele obiectelor prelucrate. Aparatul practic este perfect pentru multe birouri profesionale in timpul curatarii initiale a sculelor si dezinfectarii. De asemenea, va fi util pentru uz casnic, permitandu-va sa indepartati complet impuritatile din obiectele mici de zi cu zi, cum ar fi bijuterii, ceasuri sau ochelari.
Dispozitivul este utilizat pe scara larga nu numai in cosmetologie sau medicina. Faciliteaza dezinfectarea diferitelor tipuri de accesorii cosmetice, inclusiv taietoare de unghii si capete de microdermabraziune, precum si instrumente dentare, de coafura si cosmetice. Cand masina de spalat este pornita, un inel LED se aprinde in jurul butonului de pornire. Pentru a creste eficacitatea curatarii, puteti utiliza lichide destinate dezinfectarii, asigurandu-va ca concentratia este in concordanta cu recomandarile producatorului.
Dimensiunile mici fac ca acest aparat de curatat cu ultrasunete sa fie foarte usor de transportat, si nu ocupa prea mult spatiu in living. Carcasa estetica, decorata, este din plastic alb, iar capacul transparent va permite sa urmariti procesul si nu ingreuneaza pornirea dispozitivului, desi butonul este ascuns sub el. Recipientul are un marcaj in interior pentru umplerea maxima cu lichid (pana la 300 ml). Stabilitatea dispozitivului este asigurata de picioare anti-alunecare.
Retineti ca eficienta curatarii cu ultrasunete este influentata de:
? timpul procesului,
? forma elementelor care sunt spalate,
? preparatele chimice utilizate,
? puterea si frecventa ultrasunetelor,
? temperatura.
Va rugam sa cititi cu atentie manualul de utilizare inainte de utilizare.
Setul include: masina de spalat, capac, cablu de alimentare, cos de plastic.
Dimensiuni masina de spalat: 20x12x10 cm
Dimensiuni cos: 14x6x4 cm
Date:
Culoare carcasa: nuante de alb
Material rezervor: otel inoxidabil SUS304
Umplere maxima cu lichid: 300 ml
Frecventa vibratiilor: 42 Hz
Putere: 35 W
Tensiune: 220-240 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura