Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Ucenic coafor Gabbiano 68A negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ajutorul profesionist de coafura Gabbiano 68A este un element extrem de util al echipamentului de salon care va imbunatati munca si va asigura ordinea si organizarea corespunzatoare a postului . Datorita aranjarii practice a produselor, cele mai necesare vor fi mereu la indemana.
Organizatorul incapator este dotat cu un set de cuvete care vor ajuta la asigurarea ordinii la locul de munca, segregarea accesoriilor necesare muncii coaforului. Setul include sase recipiente : doua fara compartimente, doua cu compartimente si doua inguste si mai adanci. Aranjamentul lor in organizator poate fi schimbat in mod liber , ajustandu-l la propriile nevoi, iar o selectie larga de diferite tipuri de sertare va permite sa separati ustensilele la discretia dvs. In plus, cele mai adanci doua cuve pot fi amplasate la diferite inaltimi pe partile laterale ale ajutorului , datorita carora ustensilele dispuse in ele vor fi intotdeauna la nivelul potrivit. La acest model, sertarele aluneca in ambele directii, ceea ce reprezinta o imbunatatire semnificativa si faciliteaza accesul la produse si instrumente in orice moment.
Suportul metalic pentru uscator este adaptat la majoritatea modelelor disponibile pe piata, ceea ce va permite sa agatati comod echipamentul in timpul serviciilor. Pe ajutor exista doua locuri in care puteti amplasa cu usurinta un cuier, care va permite sa ajustati organizatorul la nevoile individuale , asigura o utilizare confortabila si nu impiedica munca.
Pe partea de sus a ajutorului exista o adancime mica , care este excelenta pentru a depozita uneltele in timpul lucrului. De asemenea, va fi un loc grozav pentru a amplasa cele mai necesare accesorii pe durata serviciului - ca si in cazul colorarii - boluri, vopsele sau pensule. Suprafata locasului - ca toate cuvele din set - este acoperita cu un strat mat, aspru, antiderapant , datorita caruia amortizeaza si pastreaza instrumentele plasate intr-un loc dat.
Stilul simplu al ajutorului il face potrivit pentru orice interior. Realizata din material usor de curatat, rezistent, mobilierul in nuante de negru va imbunatati semnificativ munca in orice salon de infrumusetare. Rotile cauciucate asigura mobilitatea, permitand relocarea libera si lina in functie de nevoi - in timpul tratamentelor in jurul scaunului coaforului sau asezarea acestuia dupa serviciu. De asemenea, pot fi demontate cu usurinta daca este necesar. Acest ajutor va functiona in special pentru persoanele care apreciaza foarte mult functionalitatea .
Dimensiunile exacte sunt date in fotografie.
Setul include: cadru ajutor, doua cutii de gunoi fara compartimente, doua cutii de gunoi cu compartimente, doua cutii de gunoi inguste si adanci, suport pentru uscator, set de roti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura