Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun electric de frumusete Lux 3 motoare cu baza gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4599 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunele cosmetice din seria Lux raspund perfect nevoilor rezultate din specificul muncii din saloanele de infrumusetare. Functionalitatile perfect planificate fac aceste modele ideale pentru o gama larga de proceduri efectuate in cabinetele profesionale. Aspectul lor modern si detaliile elegante le permit sa se potriveasca in aproape orice interior.
Eleganta si functionalitatea echipamentelor necesare Scaunul electric de frumusete Lux 273B este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomanda pe cablu . Usurinta de utilizare si adaptarea la nevoile individuale faciliteaza semnificativ efectuarea diferitelor tratamente. Finisajul caracteristic, elegant, pastrand in acelasi timp simplitatea, face din acest fotoliu un element atractiv al oricarui cabinet de specialitate.
Reglare gratuita cu ajutorul telecomenzii Folosind o telecomanda intuitiva , scaunul poate fi reglat fara probleme in trei planuri - are inaltimea si unghiurile reglabile ale spatarului si suportului pentru picioare. Acest lucru va permite sa setati in mod liber pozitia in functie de procedura care se executa la un moment dat, ceea ce afecteaza atat confortul utilizatorului, cat si al celui care efectueaza serviciile.
Caracteristici care faciliteaza utilizarea Inaltimea scaunului este reglabila in intervalul de la 65 cm pana la 84 cm , iar atunci cand este complet desfasurat, fotoliul ajunge la o lungime de peste 2 metri . Aceste dimensiuni permit utilizarea cu usurinta a echipamentului de catre persoane de diferite inaltimi si permit adaptarea acestuia la nevoile atat ale clientului, cat si ale celui care efectueaza procedura. Pe partea dreapta a scaunului exista un suport metalic special pentru agatarea telecomenzii , care faciliteaza foarte mult depozitarea acesteia si o face mereu la indemana.
Scaun confortabil si cotiere confortabile Un scaun destul de larg va asigura confort in timpul procedurilor lungi. Cotierele sunt mobile in intervalul de 180, datorita carora faciliteaza o asezare eficienta pe scaun si ofera acces confortabil pentru persoana care efectueaza procedura. Daca este necesar, este posibil sa le demontati usor si rapid .
Facilitati pentru tratamente atat pentru fata, cat si pentru corp Tetiera este extensibila , ceea ce ajuta la ajustarea echipamentului la nevoile utilizatorilor de diferite inaltimi, oferind un sprijin stabil pentru cap in timpul tratamentelor. Orificiul din tetiera ascuns de capac si posibilitatea de desfasurare libera a echipamentului in pozitia de canapea creste semnificativ functionalitatea acestuia pentru serviciile faciale si corporale. Acest lucru permite efectuarea fara probleme a diferitelor tipuri de tratamente , inclusiv cosmetice, fizioterapie sau tatuaje. Solutiile aplicate imbunatatesc semnificativ confortul de utilizare si ergonomia muncii .
Fotoliul este umplut cu spuma de duritate corespunzatoare si acoperit cu imitatie de piele placuta la atingere in nuante de gri. Datorita utilizarii unui material care este usor de pastrat curat si rezistent la dezinfectanti selectati, echipamentul este confortabil de utilizat , rezistent la umiditate si usor de curatat. O baza solida din material rezistent in nuante de gri asigura stabilitate in timpul tratamentelor. Elementele decorative din lemn de pe cotiere disting fotoliul de alte modele, fiind un accent vizual atractiv, elegant . Tivul profilat corespunzator confera scaunului un aspect elegantsi face scaunul ergonomic .
Setul include: scaun cu baza, telecomanda cu fir, alimentare.

Date:
Tip: electric
Numar de actionari: 3
Culoare baza: nuante de gri
Culoare tapiterie: nuante de gri
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma Control
: telecomanda
Putere: 150 W
Tensiune: 220-240 V
Garantie: 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura