Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Incalzitor de prosoape Elegante E18 480W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Brand
Elegante
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Brandul Elegante ofera solutii functionale pentru saloanele de infrumusetare care imbunatatesc performanta serviciilor. Sortimentul include multe modele de lampi practice de marire si tratament, incalzitoare de prosoape si dispozitive profesionale pentru tratamente de specialitate.
Incalzire fara probleme a prosoapelor Incalzitorul elegant de prosoape Elegante E18 va permite sa incalziti doua prosoape mari in acelasi timp. Datorita designului sau unic in forma de galeata , dispozitivul asigura o distributie uniforma a caldurii pe intreaga suprafata in timpul fiecarei utilizari. Pentru un confort sporit de utilizare, este echipat cu un afisaj, o curea de transport si un suport pentru disc de parfum .
Functionalitati bine gandite Aparatul se incalzeste rapid , astfel incat este gata de functionare intr-un timp scurt. Incalzitorul are o functie de cronometru , care va permite sa setati timpul de functionare pentru: 15, 30, 45 sau 60 de minute , dupa care incalzirea este terminata. Afisajul clar numara invers timpul ramas si indica temperatura din interiorul dispozitivului . Functia de oprire automata va permite sa economisiti energie - la 30 de minute dupa ce numaratoarea inversa se termina si incalzirea este oprita, afisajul se opreste si automat. Pentru a face utilizarea dispozitivului si mai placuta, capacul sau interior este echipat cu un loc special pentru un disc de aromoterapie - datorita acestui lucru, prosoapele incalzite capata un miros linistitor.
Un dispozitiv practic in stil boho Carcasa incalzitorului este realizata din plastic alb, ceea ce o face usor de curatat . Canelurile estetice si elementele decorative care imita lemnul sunt un plus placut din punct de vedere vizual. LED-ul din jurul butoanelor informeaza despre starea de functionare a incalzitorului, in timp ce dioda de control indica timpul de functionare selectat. Dispozitivul de sine statator este convenabil de transportat - facilitat de o curea speciala durabila - si de depozitat, iar baza eleganta, rotunda, economiseste spatiu.
Dimensiunile exacte sunt date in fotografie.
Date:
Culoare: nuante de alb
Ajustare timp: 15, 30, 45, 60 min
Temperatura maxima: 120 C
Putere: 400 W
Tensiune nominala: 230 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura