Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Lampa de manichiura Arche III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

439 lei Lei
Brand
Glow
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Brandul Glow este un iluminat profesional care imbunatateste performanta serviciilor atat in saloanele de infrumusetare, cat si in cabinetele medicale. Ofera o gama larga de lampi specializate, inclusiv lampi UV si de tratament, necesare pentru lucrul precis.
Lampa de frumusete fara umbra pentru manichiura Lampa de tratament practica Glow Arche III, cu o forma unica de arc asigura o iluminare excelenta a zonei de tratament in timpul serviciilor care necesita precizie, cum ar fi coafarea unghiilor. Este perfect pentru cabinetele specializate unde lumina adecvata afecteaza semnificativ calitatea tratamentelor efectuate . Acest lucru va fi deosebit de important in cazul furnizarii de servicii de manichiura si tratamente de infrumusetare, extensii de gene, tatuaje sau machiaj permanent. Dispozitivul va fi util si atunci cand faceti fotografii sau inregistrati videoclipuri cu efecte de serviciu.
Cap arcuit pentru o iluminare mai buna Forma distinctiva a capului lampii este un design interesant care garanteaza, de asemenea, functionalitate ridicata. Un profil special curbat umplut cu 300 de diode LED asigura iluminarea fara umbre a zonei de tratament , asigurand un confort ridicat in timpul serviciilor. De asemenea, este perfect pentru a face fotografii ale efectelor, afisandu-le clar . Suprafata laptoasa si translucida a panoului disperseaza bine lumina , astfel incat lampa sa nu raneasca ochii. Parametrii adecvati si capacitatea de a regla culoarea luminii asigura reproducerea perfecta a culorilor vazute si astfel - lampa nu oboseste ochii, chiar si in timpul lucrului prelungit.
Reglarea usoara a culorii luminii Acest model va ofera posibilitatea de a trece de la culoarea calda la neutra la culoarea rece a luminii . Reglarea cu ajutorul unei telecomenzi tactile va permite sa asigurati o iluminare adecvata a zonei de tratament in orice moment. Acest lucru ofera oportunitati excelente de a ajusta iluminarea la nevoile individuale si la serviciile prestate la un moment dat. Astfel, imbunatateste eficienta si acuratetea muncii fara a creste oboseala ochilor.
Functionalitate si design original Forma unica si designul minimalist intr-o nuanta clasica de alb fac ca lampa de manichiura Glow Arche III sa impresioneze in orice interior. Aspectul distinctiv si forma arcuita ii confera un caracter neconventional , iar capacitatea de a regla temperatura culorii face munca mai eficienta. Elementele bazei acoperite cu o suprafata anti-alunecare permit pozitionarea convenabila si stabila a lampii la statia de lucru. Elementele din plastic si metal utilizate fac dispozitivul durabil si usor de pastrat curat .
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: lampa, suporturi, alimentare, instructiuni, kit de asamblare.
Date:
Culoare: nuante de alb
Putere: 36 W
Tensiune de intrare: 220-240 V
Alimentare: 24 V/4 A
Garantie: 12 luni
Video Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=HyUzIDNg-9I
Trimite mesaj
Din Gura in Gura