Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii Viva 602S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Brand
VIVA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Viva este un brand care ofera burghie moderne pentru manichiura, care combina designul futurist cu usurinta in utilizare. Usoare si mici, au fost create avand in vedere profesionistii si pasionatii de coafare a unghiilor.
https://youtu.be/ktCh8qJf-rk
Pregatirea precisa a unghiilor si cuticulelor Freza unghii futurista VIVA 602S este un dispozitiv profesional care este perfect pentru efectuarea de manichiura si pedichiura. Permite pregatirea eficienta a cuticulelor , indepartarea resturilor de coafare anterioara si pregatirea unghiilor pentru tratamente ulterioare. Designul modern, dar elegant, face ca dispozitivul sa se potriveasca perfect in orice interior si, datorita functionarii sale intuitive, va fi perfect atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.
Cap ergonomic cu sistem Twist-Lock Capul subtire cu elemente anti-alunecare se potriveste bine in mana, ofera confort si precizie la lucru. Forma ergonomica si echilibrul adecvat asigura o utilizare confortabila. Constructia solida si reducerea semnificativa a vibratiilor garanteaza un lucru precis si sigur, prevenind oboseala excesiva a mainilor. Sistemul Twist-Lock faciliteaza inlocuirea rapida si fara probleme a burghiilor pentru unghii, facand lucrul cu dispozitivul extrem de usor si intuitiv , ceea ce va satisface cu siguranta chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.
Usurinta in utilizare si reglare Folosind un buton special, viteza capului poate fi reglata pana la 45 000 de rotatii pe minut , ceea ce permite o ajustare precisa la nevoile individuale si efectuarea confortabila a diferitelor tratamente. Panoul tactil va permite sa schimbati cu usurinta directia de rotatie, precum si sa opriti dispozitivul (functia de pauza), care ofera control deplin asupra burghiului pentru unghii si usureaza ajustarea functionarii acestuia la anumite servicii. Ecranul clar afiseaza starea dispozitivului - informeaza despre viteza si directia de rotatie si daca pauza este activata.
Functionalitati precise pentru confort de utilizare Freza pentru unghii ofera un confort ridicat de lucru datorita functionarii sale silentioase , fara a distrage atentia persoanei care efectueaza tratamentul sau a perturba linistea clientilor. In timpul lucrului, capul poate fi asezat in siguranta pe suportul dedicat inclus , ceea ce creste confortul si siguranta. Setul include si un burghiu practic pentru unghii, in forma de con, din ceramica , care asigura versatilitatea de utilizare si faciliteaza efectuarea diferitelor tratamente.
Dispozitiv modern, practic Carcasa metalica futurista in nuante de gri asigura durabilitatea echipamentului si usurinta de curatare . In plus, este un plus din punct de vedere vizual interesant, atragator pentru statia de lucru, iar dimensiunile compacte ale burghiului de unghii ii permit sa fie folosit atat intr-un salon de infrumusetare, servicii mobile, cat si acasa. Elementele antiderapante de pe partea inferioara a dispozitivului asigura stabilitatea acestuia in timpul functionarii. Este o alegere excelenta pentru persoanele care apreciaza functionalitatea, estetica si designul .
Inclus: baza de gaurit pentru unghii, cap, suport pentru cap, cablu pentru cap, sursa de alimentare, burghie conica pentru unghii, instructiuni.
Date:
Culoare: nuante de gri
Viteza de rotatie: 45 000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Putere: 36 W
Garantie: 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura