Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun cosmetic QS-OF211G negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

890 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul elegant QS-OF211G se va potrivi in orice interior. Fie ca este un salon profesional, cum ar fi un salon de infrumusetare sau de unghii, un spatiu de birou sau o zona eleganta de receptie, acest scaun ofera functionalitate si atractie estetica . In plus, designul sau il face la fel de potrivit pentru utilizarea de zi cu zi in case.

Ridicatorul eficient cu gaz permite reglarea usoara si usoara a inaltimii scaunului intre 51-60 cm . Acest lucru permite ca piesa de mobilier sa fie adaptata nevoilor si serviciilor individuale, asigurand un confort ridicat de utilizare - atat la aplicarea machiajului, coafarea sprancenelor, cat si in timpul altor activitati. Mecanismul de rotatie completa imbunatateste eficienta si confortul muncii. Cotierele metalice sunt la inaltimea potrivita, permitand pozitionarea corecta a umerilor.

Design minimalist pentru confort de utilizare Tapiteria din piele sintetica , placuta la atingere , in nuante de negru, confera mobilierului un caracter unic. Finisajul elegant il face sa atraga privirile. Rama in nuante de aur adauga un plus de eleganta, potrivindu-se perfect cu formele simple. Rotile functionale ofera o mobilitate semnificativa, facilitand deplasarea scaunului si deplasarea prin salon in timpul lucrului. Estetica manoperei, confortul de utilizare si spatarul profilat ergonomic fac ca scaunul sa indeplineasca cerintele chiar si ale celor mai pretentiosi utilizatori.
Dimensiunile produsului sunt date in poza.

Elementele aurii sunt acoperite cu lac. Deteriorarile mecanice ale stratului de acoperire nu fac obiectul plangerii.

Date:

Actionare: gaz
Material tapiterie: piele sintetica
Culoare tapiterie: nuante de negru
Culoare cadru: nuante de aur
Trimite mesaj
Din Gura in Gura