Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Lampa de tratament Glow MX6 pentru gene

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999 lei Lei
Brand
Glow
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Brandul GLOW este un iluminat profesional care imbunatateste performanta serviciilor atat in saloanele de infrumusetare, cat si in cabinetele medicale. Ofera o selectie larga de lampi de specialitate, inclusiv lampi UV si de tratament, necesare pentru lucrul precis.
Lampa cosmetica fara umbra Lampa de tratament GLOW cu un cap unic in forma de arc ofera o iluminare excelenta in timpul tratamentelor care necesita precizie. Va functiona foarte bine in toate cabinetele de specialitate, unde lumina potrivita poate afecta semnificativ calitatea serviciilor prestate . Perfect pentru extensii sau ingrosare a genelor, tatuaje, tratamente de infrumusetare sau machiaj, va fi benefic si atunci cand faceti fotografii sau inregistrati video.
Cap pivotant, curbat Forma caracteristica a capului lampii nu este doar un design interesant, ci si o functionalitate ridicata . Un profil larg, special curbat, umplut cu diode LED, asigura iluminarea fara umbre a zonei de tratament , garantand confort in timpul prestarii serviciilor. De asemenea, va fi perfect pentru fotografiile cu efecte , expunandu-le cu precizie. Suprafata semi-transparenta a panoului difuzeaza lumina, datorita careia lampa nu orbieste ochii . Datorita parametrilor adecvati si a capacitatii de a regla culoarea si intensitatea luminii, lampa ofera o reproducere perfecta a culorilor vazute si astfel - nu oboseste ochiichiar si in timpul lucrului prelungit. In plus, capul rotativ cu o gama larga de miscare va permite sa setati in mod optim iluminarea dupa preferinte.
Gama larga de reglare Trepiedul este usor de reglat in intervalul 140-180 cm folosind un surub de blocare situat pe brat. Acest lucru va permite sa ajustati pozitia capului la nevoile individuale ale utilizatorului si diferite tipuri de scaune cosmetice, canapele sau mese de tratament si, in acelasi timp , iluminarea excelenta a locului de munca . Culoarea si intensitatea luminii pot fi ajustate treptat cu ajutorul telecomenzilor - una este situata chiar langa lampa, datorita careia este intotdeauna la indemana in timpul lucrului; al doilea, la randul sau, va permite sa controlati setarile de la distanta.
Confortul de a partaja efectele muncii Setul include un suport pentru telefon , care permite documentarea estetica a efectelor muncii, asigurand stabilitatea cadrului . Va permite sa inregistrati videoclipuri si in timpul prestarii serviciilor pentru a partaja ulterior inregistrarile pe retelele sociale. Manerul poate fi plasat in diferite locuri pe trepied , ceea ce va permite sa obtineti o varietate de fotografii interesante . Va functiona cu multe modele de telefoane datorita ajustarii largi a clemei .
Solutie benefica pentru serviciile mobile Lampa este usor de asamblat si gata de utilizare in doar cateva momente dupa despachetare. O husa dedicata cu un strat izolator asigura confort la purtare. Doua buzunare interne inchise cu velcro faciliteaza impachetarea echipamentului si protejeaza elementele setului impotriva deteriorarii in timpul transportului. Acest lucru faciliteaza utilizarea echipamentelor in serviciile mobile.
Design elegant si functionalitate Forma simpla si stilul modern si minimalist al cadrului intr-o nuanta clasica de negru vor face ca veioza in picioare sa arate grozav in aproape orice interior. O baza solida si plata permite pozitionarea convenabila a iluminatului la locul de munca.
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Atentie. Inainte de utilizare, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile si sa asamblati corect produsul.
Setul include: lampa, sursa de alimentare si cablu de alimentare, elemente ale cadrului cu baza, instructiuni, suport pentru telefon, telecomanda wireless, husa.
Date:
Tensiune de intrare: 110-240 V
Putere: 36 W
Culoare lumini: 3200-5600 K
CRI: RA 90
Flux luminos: 2800 LM
Culoare cadru: nuante de negru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura