Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de machiaj pliabil alu negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul pliabil din aluminiu este perfect pentru machiaj, fata sau machiaj. Va fi un echipament excelent pentru saloanele de infrumusetare, precum si pentru studiourile de fotografie, film si machiaj. O forma stabila si usoara il face usor de transportat, facandu-l indispensabil pentru serviciile mobile .
Scaunul are un sistem de blocare , datorita caruia asigura stabilitate in timpul utilizarii . Dupa deblocare, pot fi pliate cu usurinta, ceea ce faciliteaza foarte mult depozitarea si transportul . Cotierele minimaliste si un suport pentru picioare cu o latime de aproape 40 cm ofera utilizatorului confort si confort atunci cand se machieaza sau se machieaza. Impreuna cu spatarul, va permit sa luati pozitia corecta , ceea ce este deosebit de important in timpul procedurilor mai lungi. Solutiile folosite fac scaunul extrem de practic , ofera mult spatiu de lucru pentru persoanele care ofera servicii mobile si va functiona chiar si in cele mai neobisnuite conditii.
Un scaun de machiaj profesional este un accesoriu indispensabil care poate facilita foarte mult munca si in acelasi timp are un impact pozitiv asupra perceptiei make-up artistului de catre client. Materialele din care este realizat produsul au fost atent selectate pentru a satisface cat mai mult posibil nevoile utilizatorilor . Un cadru stabil din aluminiu, materiale durabile si usor de curatat si culorile clasice fac din scaun nu doar o alegere practica, ci si o alegere eleganta.
Dimensiunile exacte sunt date in fotografie.
Setul include: elemente cadru, suport pentru picioare, material sezut si spatar, kit de asamblare, instructiuni.
Date:
Culoare scaun: nuante de negru
Culoare cadru: nuante de negru
Material cadru: aluminiu
Inaltime scaun: 80 cm
Inaltime totala: 114 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura