Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun tatuaj electric Pro Ink 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Marca PRO INK raspunde nevoilor specifice industriei de tatuaje. Ofera echipamente profesionale si accesorii dedicate saloanelor de tatuaje. Sortimentul marcii include produse precum scaune de tatuaj, asistenti si suporturi care faciliteaza semnificativ munca.
Scaunul are mecanisme avansate care ii permit sa fie adaptat la nevoile si specificul industriei tatuajelor. Inaltimea este reglabila in intervalul 63-76 cm cu un actuator electric controlat de o telecomanda cu fir usor de utilizat. Pe partea dreapta a scaunului exista un maner metalic pentru agatarea telecomenzii astfel incat sa nu stea in cale in timpul tratamentelor si sa fie mereu la indemana.
Unghiurile spatarului sunt reglate manual si blocate cu ajutorul unei parghii. Suportul pentru picioare divizat faciliteaza efectuarea confortabila a serviciilor, permitand pozitionarea independenta a picioarelor. Unghiurile la care se afla piesele sale sunt reglate manual. Extensia pentru suport pentru picioare poate fi, de asemenea, ajustata, oferind un suport mai bun pentru utilizatorii mai inalti. Toate aceste caracteristici asigura un confort ridicat de utilizare. Cotierele usor de indepartat se potrivesc perfect la schimbarea pozitiei scaunului.
Aspectul minimalist si culorile clasice fac scaunul perfect pentru orice sala de tatuaje, facand serviciile mult mai eficiente. Ajuta atat persoana tatuata, cat si artistul sa adopte o pozitie confortabila. Umplutura cu spuma rezistenta la deformare, acoperita cu piele sintetica placuta la atingere in nuante de negru si un cadru metalic stabil asigura durabilitatea si curatarea usoara a echipamentului.
Video :https://www.youtube.com/watch?v=hTq0ZApPOp0&t=20s

Actuator: electric
Material tapiterie: piele sintetica
Culoarea tapiteriei: nuante de negru
Tensiune de intrare: 220V
Garantie: 12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura