Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Cotiera Pro Ink 718 Tattoo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

799 lei Lei
Brand
Pro Ink
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Marca Pro Ink raspunde nevoilor specifice industriei de tatuaje. Ofera echipamente profesionale si accesorii dedicate saloanelor de tatuaje. Sortimentul marcii include produse precum scaune de tatuaj, asistenti si suporturi care usureaza semnificativ munca.

Cotiera confortabila pentru tatuaj Pro Ink 718 cu matlasare este un element extrem de important al dotarii oricarui salon de tatuaje profesional, unde confortul clientului si precizia ridicata a serviciului prestat sunt aspecte importante. Va facilita crearea de opere de arta pe corpul clientului. Cotiera combina atat functionalitatea, cat si estetica, oferind nu numai un confort exceptional, ci si un aspect elegant .

Inaltimea cotiera este reglabila in intervalul 69-106 cm , ceea ce ii permite sa fie adaptata la diferiti clienti si garanteaza un sprijin optim in timpul sedintei de tatuaj . Datorita functiei de reglare a inclinarii, puteti ajusta pozitionarea cotierei la nevoile individuale ale clientului si la caracteristicile procedurii, oferind si mai mult confort in timpul tatuajului .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura