Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Absorbant de praf Marathon 65W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1199 lei Lei
Brand
Saeyang
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Produsele Marathon raspund perfect nevoilor stilistilor de unghii, asigurandu-le siguranta si confortul in munca. Oferta include dispozitive perfect proiectate, precum absorbantele de praf.
https://www.youtube.com/watch?v=P9h9lJAn1QM
Un dispozitiv eficient pentru fiecare stilist de unghii Caseta profesionala de absorbtie a prafului Marathon ASP I cu doua tipuri de filtre protejeaza eficient plamanii atat a angajatilor, cat si a clientilor impotriva prafului generat in timpul serviciilor. Puterea mare si doua tipuri de filtre eficiente asigura un nivel ridicat de confort pentru efectuarea tratamentelor precum manichiura sau pedichiura. Lampa LED cu posibilitatea de conectare la dispozitiv prin USB permite iluminarea precisa a zonei de tratament, iar aspectul estetic al echipamentului este un plus atractiv din punct de vedere vizual.
Colector de praf eficient cu putere adecvata Cand efectuati tratamente folosind o masina de gaurit unghii, sunteti puternic expus la contactul pe termen lung cu praful. Este important sa alegeti un absorbant puternic de praf pentru salonul de unghii, care va asigura o purificare adecvata a aerului , care va oferi un standard de igiena ridicat si va asigura confort atat stilistului, cat si clientilor. Un ventilator de mare viteza asigura ca dispozitivul atrage eficient praful generat in timpul manichiurii, care merge direct la filtrele puternice .
Securitatea serviciilor prin filtre eficiente Filtrul de caseta HEPA utilizat in acest model retine chiar si cele mai fine particule de praf in structura sa . Aerul filtrat, fara contaminanti este evacuat prin orificiile de ventilatie bine plasate. Suprafata mare de absorbtie va permite sa tineti ambele maini deasupra dispozitivului in acelasi timp, iar cu eficienta ridicata a absorbantului, impuritatile sunt absorbite direct in filtru , lasand locul de munca curat si fara praf daunator. Pentru a creste siguranta in munca, dispozitivul este echipat si cu filtre suplimentare din bumbac care maximizeaza eficienta absorbantului.
Functionalitati eficiente pentru confortul de lucru Absorbantul de praf Marathon fara sac a fost echipat cu o reglare simpla, manuala a vitezei de aspirare , care va permite sa reglati functionarea dispozitivului la procedura care se efectueaza la un moment dat. Dioda situata langa buton indica viteza ventilatorului cu culoarea luminii. Lampa LED inclusa cu posibilitatea de conectare prin USB la dispozitiv ofera iluminare suplimentara a zonei de tratament . Functionalitatile bine gandite ale dispozitivului ofera o imbunatatire semnificativa a ergonomiei de lucru .
Echipament elegant cu un design interesant Absorbantul a fost realizat cu atentie la detalii . Formele rationalizate ale carcasei confera dispozitivului un aspect futurist, ceea ce ii permite sa se potriveasca in stilul saloanelor de infrumusetare moderne. Finisajul elegant, clasic, face ca echipamentul sa fie atragator din punct de vedere vizual si se va potrivi in aproape orice interior. Grila decorativa in nuante de crom este montata pe magnet , astfel riscul deplasarii este minimizat. Formele sale interesante atrag atentia si cu siguranta vor fi amintite pozitiv de clienti. Datorita picioarelor antiderapante , dispozitivul este stabil in timpul utilizarii.
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.
Setul include: baza absorbanta, grila magnetica, filtru HEPA, doua pachete cu 25 de filtre din bumbac, lampa LED USB, sursa de alimentare.
Date:
Numar ventilatoare: 1
Filtre: 2; HEPA si bumbac
Viteza: 500-4600 RPM
Culoare grila: nuante de crom
Culoarea carcasei: nuante de alb
Putere: 65 W
Tensiune: 110-200 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura