Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Masina de frezat unghii cu absorbant Exo Podo Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5599 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Calitate care inspira EXO este un nou brand de pe piata care ofera produse de cea mai inalta calitate pentru industria de cosmetologie si podologie. Se caracterizeaza prin grija exceptionala pentru produsele sale si atentia constanta la nevoile clientilor.
Eficient si sigur Un avantaj important al capului de frezare este puterea sa de 50 W, care va permite sa lucrati cu pana la 30.000 de rotatii pe minut. Turbina de aspiratie are o putere de pana la 300 W si permite absorbtia eficienta a intregului praf si a materialului rezidual. Datorita acestui lucru, tratamentul este cat se poate de igienic si sigur, atat pentru tine, cat si pentru client.
Conceput pentru a-si face treaba Masina de frezat EXO Podo Line , construita in conformitate cu Directiva 93/42/CEE privind echipamentele medicale, este un dispozitiv care garanteaza calitate si siguranta. Destinat tratamentelor profesionale de pedichiura si pentru tratarea afectiunilor picioarelor. Recomandat podologi sau pedichiuristi calificati.
Simplitatea utilizarii Baza masinii de frezat include un buton pentru reglarea vitezei de rotatie a capului si un buton pentru setarea intensitatii absorbantului. Puteti schimba cu usurinta directia de rotatie si puteti porni/opri dispozitivul. Este importanta prezenta unui afisaj digital, care va afisa fara greseala viteza rotatiilor setate si gradul de umplere a filtrului. Pentru a asigura intreaga viata a masinii de frezat, trebuie utilizate filtre inlocuibile (disponibile in magazinul nostru).
Specificatie:  Aparatul este perfect pentru pedichiura si tratamentul afectiunilor picioarelor.
Dezvoltat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE privind dispozitivele medicale. Garantie de calitate si siguranta.
Cap fara perii cu micromotor cu o viteza de pana la 30.000 rpm.
Rotire stanga/dreapta
Colector de praf eficient
In spatele masinii de frezat exista un port pentru conectarea piciorului (nu este inclus in set, disponibil in magazinul nostru).
12 luni garantie
Setul include: o baza de control, un cap cu micromotor (conectat la un furtun), un maner pentru cap, un burghiu de curatare pentru cap.
https://youtu.be/uoPXCT172po
Date tehnice: Tensiune: 230 V/50 Hz
Turbina de aspiratie: 300 W
Micromotor: 50 W / 5,86 Nm / 30.000 rpm
Volumul aerului absorbit: 290l/min
Greutate: 4,0 kg (set)
Siguranta: T3.15 A
Clasa de izolare: 2, tip B
Nivel de zgomot 56,3dB-65,3dB.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura