Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii cu absorbant Exo Supernova

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6399 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Echipament profesional Exo este un nou brand de pe piata care ofera produse de cea mai inalta calitate pentru industria de cosmetologie si podologie. Se caracterizeaza prin grija exceptionala pentru produsele sale si atentia constanta la nevoile clientilor.
Putere si eficacitate mare
Freza de unghii Exo SUPERnova ofera un motor puternic si un absorbant de praf. Este succesorul legendarei masini de frezat Magic Pedi. Conceput pentru a fi utilizat cel mai bine in timpul pedichiurii si tratarea afectiunilor picioarelor. Micromotorul piesei de mana fara perii functioneaza in intervalul de la 0 la 30 de mii de rotatii pe minut. Turbina de aspiratie de 350 W isi va face perfect treaba de a absorbi praful.
Toate functionalitatile de care aveti nevoie Este de remarcat faptul ca dispozitivul are functia de a schimba directia de rotatie, de a controla starea filtrului si de a regla puterea de aspiratie. Afisajul va afisa viteza si starea filtrului.
Siguranta in timpul muncii
Atunci cand alegeti o freza de unghii destinata tratamentelor de pedichiura, merita sa o alegeti pe cea care are absorbant. Datorita acestui fapt, o persoana care efectueaza multe proceduri pe zi nu va inhala materialul de frecare si isi va proteja plamanii. La randul sau, praful format nu va circula prin incapere, unde se lipeste de obiecte, mobilier si pereti, creand un mediu pentru reproducerea bacteriilor si virusilor care locuiesc in epiderma si unghii. Exista un filtru antibacterian in interior, care ar trebui inlocuit cand este aproape plin pentru a asigura intreaga durata de viata a dispozitivului. Filtrele inlocuibile sunt disponibile in oferta magazinului.
Aparat profesional pentru pedichiura si tratamentul afectiunilor picioarelor
Dispozitiv de inalta calitate fabricat in Germania
Piesa de mana fara perii
Reglarea vitezei de rotatie in intervalul de la 0 la 30 mii
Colector de praf eficient
Sistem de control al filtrului
Inversarea sensului de rotatie
Afisaj digital
Garantie: 12 luni
Setul include: o cutie de control/turbina de aspiratie, piesa de mana cu micromotor (conectata cu un furtun), un suport pentru piesa de mana, un burghiu de curatare pentru piesa de mana.
Date tehnice: Tensiune: 230 V / 50 Hz (optiune 115 V / 60 Hz)
Putere: max. 350 Watt
Volumul dispozitivului 57,4 dB-63,1
Piesa de mana: max. 50 W / 24 V / 30.000 rpm. / Motor DC
Dimensiuni cutie de control: (L x H x A) 219 x 124 x 232 mm
Dimensiunile piesei de mana de aspirare: L = 118 mm, D = 17-27-31 mm
Greutate: aprox. 3,0 kg (set)
Siguranta: T2.5A (115V: T5.0A)
Clasa de izolare: 2 Tip B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura