Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Fotoliu cosmetic electric Sillon rotativ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5699 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul electric pivotant cosmetic Sillon Basic se caracterizeaza prin usurinta in utilizare, functionalitate si versatilitate. Echipamentul este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomanda cu fir usor de utilizat . Scaunul se distinge printr -un scaun profilat ergonomic , mobilitate semnificativa si capacitatea de adaptare la nevoile individuale , datorita carora va fi perfect in multe cabinete de specialitate.
Reglare usoara cu o telecomanda Cu ajutorul unei telecomenzi usor de utilizat, scaunul poate fi reglat usor in 3 planuri - are inaltime, spatar si leagan reglabile. Scaunul poate fi reglat la o inaltime de la 60 cm pana la 90 cm , iar atunci cand este complet extins, fotoliul ajunge la o lungime de aproximativ 2 metri . Aceste dimensiuni permit utilizarea cu usurinta a echipamentului de catre persoane de diferite inaltimi si permit adaptarea acestuia la nevoile atat ale clientului, cat si ale celui care efectueaza procedura. Manerul situat in partea dreapta a scaunului este folosit pentru a atarna comod telecomanda, astfel incat sa nu interfereze in timpul tratamentelor.
Mecanismul montat pe baza permite rotirea lina a scaunului cu un unghi de 45 de grade pe ambele parti. Pozitia selectata poate fi blocata cu usurinta, ceea ce asigura stabilitatea si confortul efectuarii serviciilor chiar si in spatii mai mici. Rotile retractabile situate in spatele bazei maresc mobilitatea echipamentului . Dupa deplasarea parghiei, este posibil sa rotiti scaunul , ceea ce va va permite sa il setati intr-un mod convenabil, in functie de procedura efectuata si de spatiul disponibil.
Modul adecvat de profilare confera fotoliului o forma ergonomica si permite pozitionarea confortabila a corpului in el chiar si in timpul unor servicii de lunga durata. Echipamentul poate fi desfasurat in pozitia unei canapele , iar datorita orificiului din tetiera ascuns sub perna , este perfect pentru tratamente pentru fata, spate, corp sau masaj.
Unghiul la care se afla suportul pentru picioare este reglat cu o parghie manuala . Dupa setarea pozitiei selectate, o puteti bloca cu usurinta. De asemenea, este posibila reglarea extensiei suportului pentru picioare , care va fi deosebit de utila in timpul procedurilor efectuate pe persoane mai inalte, oferindu-le un sprijin mai bun .
Fotoliul este umplut cu spuma si acoperit cu o imitatie de piele mata placuta la atingere in nuante de gri. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este durabil, rezistent la umiditate si usor de curatat . Tivulurile bine realizate ii confera un aspect elegant, iar constructia solida garanteaza o utilizare indelungata. Designul minimalist, simplu si culorile clasice ii permit sa se potriveasca in orice interior.
Dimensiunile detaliate ale scaunului sunt date in fotografie.
Setul include: telecomanda, alimentare, perna pentru gaura din tetiera.
Date:
Tip: electric
Numar de actionari: 3
Culoare baza: nuante de alb
Culoare tapiterie: nuante de gri
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma Control
: telecomanda, manual
Garantie: 12 luni
Putere: 200 W
Tensiune: 220-230 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura