Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun cosmetica Sillon cu cuve

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1179 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Simplitate si functionalitate Scaunul cosmetic Sillon cu doua cuve este un echipament practic, care imbunatateste semnificativ munca in saloanele specializate , inclusiv in saloanele de infrumusetare, masaj sau tatuaje. Echipamentul va fi perfect pentru cei care cauta o piesa de mobilier cosmetica simpla si functionala . Containerele retractabile montate sub scaun asigura ca cele mai importante instrumente si preparate sunt intotdeauna la indemana.
https://youtu.be/3LFhg2RxP_k
Instrumentele necesare intotdeauna la indemana Tavile din plastic montate sub scaun ofera acces usor la cele mai necesare instrumente . Datorita materialelor utilizate, recipientele extrasoare sunt durabile si usor de curatat . Sertarele incapatoare maresc considerabil confortul de lucru si, in plus, ajuta la mentinerea ordonata a locului de munca.
Solutii practice pentru confortul de lucru Orificiul din tetiera , ascuns sub o perna bine profilata, face ca scaunul sa fie perfect atat pentru tratamente pentru fata, cat si pentru spate. Cotierele stabile garanteaza utilizatorului un sprijin adecvat . Aceste elemente, care sunt impartite in jumatate, sunt mobile, astfel incat se potrivesc bine la schimbarea pozitiei spatarului si, in plus, pot fi indepartate cu usurinta.
Unghiuri de inclinare reglabile manual Reglarea treptata a unghiurilor la care se afla suportul pentru picioare si spatarul este asigurata de un mecanism special. Folosind o parghie manuala , puteti regla usor pozitionarea scaunului . Acest lucru permite adaptarea optima la nevoile individuale , pentru efectuarea corecta si confortabila a tratamentelor si un confort ridicat de utilizare. Scaunul poate fi desfasurat pana in pozitia inclinata , ceea ce ii creste semnificativ functionalitatea. Acest lucru va permite sa efectuati in mod liber diferite tipuri de tratamente in domeniul, printre altele, cosmetica, fizioterapie sau tatuaje.
Ergonomie si confort de utilizare Baza scaunului are o inaltime fixa , prin urmare scaunul este la un nivel constant, ceea ce ar trebui sa ofere confort in timpul utilizarii. Un cadru metalic solid in nuante de alb si picioare antiderapante impiedica miscarea necontrolata a echipamentului, asigura stabilitatea necesara in timpul utilizarii .
Scaunul este umplut cu spuma si acoperit cu imitatie de piele in nuante de alb. Datorita utilizarii unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate si usor de curatat . Tivul profilat corespunzator confera o forma ergonomica scaunului.
Designul simplu si culorile clasice il fac sa se potriveasca cu usurinta in orice interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura