Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun electric Sillon 4 motoare cu leagan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5390 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaunul cosmetic electric Sillon Classic se distinge prin simplitatea aspectului, operarea intuitiva si universalitatea. Este echipat cu 4 actuatoare controlate de o telecomanda cu fir . Se distinge printr-un scaun profilat ergonomic si prin capacitatea de a se adapta nevoilor individuale, facandu-l perfect pentru multe birouri de specialitate.
https://youtu.be/FmVDjmTiXV0
Folosind o telecomanda usor de utilizat , scaunul se regleaza fara probleme in 4 planuri - are ajustari in inaltime, spatar, suport pentru picioare si inclinare a suportului. Inaltimea scaunului poate fi reglata de la 61 cm la 84 cm , iar atunci cand este complet extins, scaunul ajunge la o lungime de 2 m . Aceste dimensiuni permit persoanelor de diferite inaltimi sa utilizeze cu usurinta echipamentul si permit adaptarea acestuia la tratamentul actual si nevoile individuale, ceea ce afecteaza atat confortul utilizatorului, cat si al celui care efectueaza serviciul. Manerele situate pe ambele parti ale scaunului va permit sa atarnati telecomanda astfel incat sa fie mereu la indemana.
Tetiera extensibila ajuta la adaptarea echipamentului la nevoile utilizatorilor de diferite inaltimi, oferind un sprijin stabil pentru cap in timpul tratamentelor. De asemenea, este posibila reglarea extensiei suportului pentru picioare, care este utila mai ales in timpul tratamentelor efectuate persoanelor mai inalte, oferindu-le un sprijin mai bun. Cotierele sunt mobile la 180, ceea ce faciliteaza ocuparea unui loc pe scaun si ofera acces confortabil pentru persoana care efectueaza procedura. Daca este necesar, acestea pot fi indepartate usor si rapid .
Scaunul larg va asigura confort in timpul tratamentelor lungi. Modul adecvat de modelare a spumei confera scaunului o forma ergonomica . Acesta permite corpului sa fie pozitionat confortabil in el, asigurand un confort ridicat si un sprijin adecvat pentru coloana vertebrala . Echipamentul poate fi desfasurat intr-o pozitie de canapea , iar datorita deschiderii din tetiera ascunsa sub perna, este perfect si pentru tratamente de spate sau masaje.
Scaunul este umplut cu spuma conturata si acoperit cu piele sintetica placuta la atingere, in nuante de alb. Materialul folosit face ca echipamentul sa fie usor de curatat, precum si sa fie rezistent la umiditate si dezinfectanti selectati . O baza solida din material rezistent in nuante de alb asigura stabilitate in timpul tratamentelor. Tivulurile bine profilate dau scaunului un aspect elegant si fac scaunul ergonomic. Designul minimalist, simplu si culorile clasice ii permit sa se potriveasca in orice interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura