Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii portabila Viva Pro 601 fara perii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

890 lei Lei
Brand
VIVA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Viva este un brand care ofera burghie moderne pentru manichiura, care combina designul futurist cu usurinta in utilizare. Usoare si mici, au fost create avand in vedere profesionistii si pasionatii de coafare a unghiilor.
https://youtu.be/w3DLilqEbfY
Dispozitiv perfect pentru stilistii mobili de unghii
Freza unghii fara fir VIVA PRO 601 compacta este un dispozitiv profesional care este perfect pentru stilistii mobili de unghii , permitand lucrul confortabil oriunde. Permite pregatirea eficienta a unghiilor pentru tratamente ulterioare si face mult mai usoara indepartarea resturilor de coafare anterioara a unghiilor. Permite lucru confortabil timp de pana la 10 ore cu o singura incarcare.
Cap fara perii cu sistem Twist-Lock Capul subtire cu elemente anti-alunecare se potriveste perfect in mana, ofera confort si precizie la lucru. Echilibrul adecvat si reducerea vibratiilor minimizeaza oboseala mainii chiar si in cazul utilizarii prelungite. Sistemul Twist-Lock faciliteaza schimbarea rapida si usoara a burghiilor pentru unghii , facand lucrul cu dispozitivul extrem de usor si intuitiv , ceea ce cu siguranta va satisface chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori. In plus, cablul impletit asigura o mai mare durabilitate si flexibilitate, precum si un confort ridicat de lucru.
Reglarea vitezei de rotatie si a afisajului digital Butonul situat in partea de sus a dispozitivului permite setarea lina a vitezei capului pana la 35 000 de rotatii pe minut , ceea ce permite o ajustare optima la nevoile individuale si efectuarea confortabila a diferitelor tratamente. Panoul tactil va permite sa opriti cu usurinta dispozitivul (functia de pauza), precum si sa schimbati directia de rotatie, ceea ce ofera control deplin asupra burghiului pentru unghii si usureaza adaptarea functionarii acestuia la anumite servicii. Ecranul clar afiseaza starea echipamentului - informeaza despre viteza si sensul de rotatie , starea bateriei si activarea pauzei.
Functionalitati precise pentru confort de utilizare Functionarea silentioasa a frezei de unghii il face confortabil in utilizare, fara a perturba linistea persoanei care efectueaza tratamentul sau a clientilor. In timpul lucrului, capul poate fi asezat in siguranta pe suportul dedicat inclus in set . Bateria eficienta reincarcabila cu dubla focalizare de 2 000 mAh, cu care este echipat dispozitivul, permite lucrul neintrerupt de pana la 8-10 ore cu o singura incarcare . Setul include un burghiu practic pentru unghii in forma de con din ceramica , care asigura versatilitatea de utilizare si faciliteaza efectuarea diferitelor tratamente.
Dispozitiv elegant, ideal pentru stilistii mobili Carcasa metalica futurista in nuante de gri asigura durabilitate si usurinta de curatare si este, de asemenea, un plus interesant din punct de vedere vizual pentru statia de lucru. Dimensiunile compacte faciliteaza depozitarea burghiului de unghii in spatii mici si transportul acesteia, lucru deosebit de important in cazul serviciilor mobile. Elementele antiderapante de pe partea inferioara a dispozitivului si greutatea corespunzatoare asigura stabilitatea acestuia in timpul functionarii .
Setul include: baza pentru burghiu pentru unghii, cap fara perii, suport pentru cap din plastic, suport pentru cap, cablu impletit pentru cap, cablu USB-C, burghie conica pentru unghii, instructiuni.
Date:
Culoare: nuante de gri
Viteza de rotatie: 35 000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: cu baterie [2*2000mAh]
Putere: 48 W
Garantie: 12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura