Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii Viva Pro 602 fara perii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

859 lei Lei
Brand
VIVA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Viva este un brand care ofera burghie moderne pentru manichiura, care combina designul futurist cu usurinta in utilizare. Usoare si mici, au fost create avand in vedere profesionistii si pasionatii de coafare a unghiilor.
https://youtu.be/DC7zsjGXjH8
Pregatirea precisa a unghiilor si a cuticulelor Freza pentru unghii VIVA PRO 602 este un dispozitiv profesional care este perfect pentru efectuarea de manichiura si pedichiura. Permite pregatirea eficienta a cuticulelor, indepartarea resturilor de coafare anterioara si pregatirea unghiilor pentru tratamente ulterioare. Designul modern, dar elegant, face ca dispozitivul sa se potriveasca perfect in orice interior si, datorita functionarii sale intuitive, va fi perfect atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.
Cap fara perii cu sistem Twist-Lock Capul subtire cu elemente anti-alunecare se potriveste perfect in mana, ofera confort si precizie la lucru . Forma ergonomica si echilibrul adecvat al capului asigura o utilizare confortabila, in timp ce constructia solida si reducerea semnificativa a vibratiilor garanteaza o munca precisa si sigura. Solutiile folosite previn oboseala excesiva a mainilor . Sistemul Twist-Lock faciliteaza inlocuirea rapida si fara efort a burghiilor pentru unghii, facand lucrul cu dispozitivul extrem de usor si intuitiv , ceea ce va satisface cu siguranta chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.
Operare intuitiva si reglare lina Butonul permite reglarea lina a vitezei capului pana la 35 000 de rotatii pe minut , ceea ce permite personalizarea precisa si efectuarea confortabila a diferitelor tratamente. Panoul tactil va permite sa schimbati cu usurinta directia de rotatie, precum si sa opriti dispozitivul ( functia de pauza ), care ofera control deplin asupra burghiului de unghii si usureaza ajustarea functionarii acestuia la anumite servicii. Ecranul clar afiseaza starea dispozitivului - informeaza despre viteza si directia de rotatie si daca pauza este activata. In plus, cablul impletit asigura o mai mare durabilitate si flexibilitate, precum si un confort ridicat de lucru.
Functionalitati precise pentru confort de utilizare Freza pentru unghii ofera un confort ridicat de lucru datorita functionarii sale silentioase , fara a distrage atentia medicului sau a perturba linistea clientilor. In timpul lucrului, capul poate fi asezat in siguranta pe suportul dedicat inclus in set , ceea ce creste confortul si siguranta. In plus, setul include un burghiu practic pentru unghii, in forma de con, din ceramica , care ofera versatilitate de utilizare si faciliteaza efectuarea diferitelor tratamente.
Dispozitiv inovator si functional Carcasa metalica futurista in nuante de gri nu garanteaza doar durabilitate si usurinta de curatare . Dimensiunile compacte ale masinii de gaurit de unghii ii permit sa fie folosit atat intr-un salon de infrumusetare, servicii mobile, cat si acasa. Elementele antiderapante de pe partea inferioara stabilizeaza echipamentul in timpul lucrului si protejeaza suprafata pe care sta de deteriorare. Datorita acestor caracteristici, burghiul de unghii combina perfect functionalitatea cu estetica , constituind un element stilat de design interior si subliniind caracterul modern al incaperii.
Inclus: baza de gaurit pentru unghii, cap fara perii, suport pentru cap, cablu impletit pentru cap, sursa de alimentare, burghie conica pentru unghii, instructiuni.

Date:
Culoare: nuante de gri
Viteza de rotatie: 35 000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Putere: 48 W
Garantie: 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura