Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Masina de frezat manichiura LCD Yoshida pro-spray

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3390 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Yoshida furnizeaza dispozitive medicale si instrumente cosmetice care se caracterizeaza prin cea mai inalta calitate a materialelor folosite, manopera extrem de atenta si inovatie tehnologica.
Panoul de control cu ecran tactil LCD color asigura o operare usoara si intuitiva. Dupa activarea meniului, puteti seta viteza in intervalul de la 10 la 40 de mii de rotatii pe minut . Puteti porni sau opri capul facand clic pe imaginea animata sau apasand butonul START/PAUZA. Butonul de pornire este folosit pentru a porni si opri intregul sistem si nu este necesar sa il opriti.
Freza moderna YOSHIDA va fi perfecta pentru orice sarcina care va asteapta la serviciu intr-un salon de infrumusetare sau cabinet de podologie. Carcasa metalica impresionanta si elementele utile din plastic compun perfect aspectul acestei masini de frezat unic. Un maner robust in partea de sus a carcasei permite transportul usor.
Capul dispozitivului de aici este de la binecunoscutul brand Marathon . Este realizat din aliaje metalice si unele elemente din plastic. Este usor, fara vibratii si se potriveste perfect in mana.
Recipientul de lichid iluminat are un volum de 250 ml. Este foarte usor de indepartat, curatat si reumplut. Fluidul va fi furnizat la furtunul conectat pe cealalta parte. Spray-ul conectat la cap va fi usor accesibil in timpul tratamentului. Reglati intensitatea pulverizarii folosind butonul. Porniti sau opriti spray-ul cu un buton de pe afisaj.
Pe partea stanga a dispozitivului exista un suport pentru taietoare. Suportul pentru cap este atasat in partea dreapta. Piciorul poate fi conectat (o veti gasi in cutie) si folosit pentru a activa/dezactiva munca capului.
Uitati sa folositi chei si stifturi, manerul TWIST-LOCK este o solutie care va permite sa schimbati rapid si usor taietorul dintr-o singura miscare. Virati la stanga pentru a debloca, a slabi si a inlocui taietorul. Virati la dreapta pentru a inchide incuietoarea si fixati taietorul.
Setul contine: Baza masinii de frezat (cu container), cap de frezat (combinat cu spray), antrenare cu picior, set de taietori.

Specificatie:
Freza profesionala si moderna pentru toate tratamentele podologice. De asemenea, este grozav pentru a lucra cu unghiile.
Rotatii ale capului reglabile de la 10 la 40 mii
Spray conectat la un recipient cu un lichid cu un volum de 250 ml. Spray reglabil cu un buton.
Ecran tactil color cu panou de control. Moduri programabile
Cap usor si fara vibratii de la marca Marathon
Maner Twist-Lock
Actionare cu picior atasata
Garantie: 2 ani

Date tehnice: Putere: 28 W
Tensiune: 200-240 V
Dimensiuni: 14 cm inaltime / 27 cm latime / 18,5 cm adancime
Greutate: 6,8 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura