Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii Saeyang Marathon 3 Champion alb + H37LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999 lei Lei
Brand
Saeyang
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Marca Saeyang ofera instrumente de inalta calitate utile in timpul tratamentelor profesionale de manichiura si pedichiura. Produsele Saeyang, apreciate de cosmetologi, se caracterizeaza prin manopera excelenta, precizie si utilizarea de solutii inovatoare.

https://www.youtube.com/watch?v=UqqpGpRtDT0

Aparat profesional pentru tratamente de manichiura si pedichiura Burghiul de unghii high-end Saeyang Marathon 3 Champion este un dispozitiv recomandat de cosmetologi, care va facilita pregatirea temeinica a cuticulelor si unghiilor si indepartarea resturilor stilizarilor anterioare, ceea ce imbunatateste semnificativ pregatirea acestora pentru tratamente ulterioare. O piesa de mana bine echilibrata si functionalitati bine gandite fac burghiul de unghii perfect atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic.
Piesa de mana practica H37LSP Piesa de mana precisa H37LSP se potriveste perfect in mana, ceea ce garanteaza un confort ridicat de utilizare. Atinge o viteza maxima de 35.000 de rotatii pe minut , afectand eficienta muncii. Piesa de mana este echipata cu un sistem Twist-Lock usor de utilizat , care permite schimbarea rapida si lina a burghiului. Elementul este echilibrat corespunzator si profilat ergonomic si, in plus, vibratiile piesei de mana au fost reduse, astfel incat chiar si multe ore de lucru cu burghiul pentru unghii sa nu oboseasca mana excesiv . Carcasa din plastic restrictioneaza transferul de caldura, astfel incat incalzirea dispozitivului sa nu fie vizibila. Cablul flexibil cu arc ofera un confort ridicat la lucru, ajungand pana la 135 cm in lungime, cu o intindere semnificativa.
Usurinta de control Viteza poate fi reglata cu ajutorul unui buton de pana la 35.000 de rotatii pe minut , ceea ce va permite sa o ajustati la nevoile dumneavoastra individuale si, astfel, sa efectuati confortabil o gama larga de tratamente . In plus, indicatorul luminos este verde, ceea ce face usor sa recunoasteti daca masina de unghii functioneaza la viteza minima. Lucrul cu dispozitivul este extrem de usor, eficient si intuitiv , ceea ce va fi apreciat si de utilizatorii mai pretentiosi.
Functionalitati precise pentru confortul utilizatorului Accesoriile incluse in set asigura siguranta si confortul in utilizare . Masina de gaurit pentru unghii este echipata cu un picior de antrenare , care permite controlul precis al operatiunii piesei de mana si lucru liber si confortabil , datorita capacitatii de a controla dispozitivul fara a folosi mainile. In timpul functionarii, piesa de mana poate fi depozitata in siguranta pe suportul din silicon dedicat inclus sau agatata datorita suportului convenabil din plastic care poate fi montat pe ambele parti ale dispozitivului. Spatiul pentru burghie de pe capac va permite sa pregatiti uneltele necesare pentru a le avea la indemana in timpul lucrului.
Aparat modern, apreciat de specialisti Iconicul gauritor de unghii Saeyang Marathon 3 Champion cu forma sa ergonomica combina perfect functionalitatea cu estetica. Carcasa futurista in nuante de alb se va potrivi perfect in orice interior si va functiona excelent chiar si in spatii mici. In plus, dispozitivul este echipat cu picioare cauciucate , care nu numai ca asigura stabilitatea, ci si protejeaza suprafata pe care sta de eventuale daune. Datorita acestor caracteristici, acest dispozitiv nu numai ca isi indeplineste perfect functiile , dar este si un element elegant de design interior , subliniind caracterul modern al incaperii.
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.
Inclus: baza de gaurit pentru unghii, piesa de mana, sursa de alimentare, actionare cu piciorul, suport pentru piesa de mana din silicon, manual.
Date:
Culoarea carcasei: nuante de alb
Viteza de rotatie: 35.000 RPM
Piesa de mana Twist-Lock
Alimentare: cu fir
Puterea piesei de mana: 45 W
Tensiune de intrare: 110-240 V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura