Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii portabila aku Viva 305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Brand
VIVA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Viva este un brand care ofera burghie moderne pentru manichiura, care combina designul futurist cu usurinta in utilizare. Usoare si mici, au fost create avand in vedere profesionistii si pasionatii de coafare a unghiilor.
https://youtu.be/_zymr0hJHA8
Dispozitiv excelent pentru stilistii mobili de unghii Freza unghii fara fir VIVA 305 practic este un dispozitiv compact care este perfect pentru stilistii mobili de unghii, permitand lucrul convenabil oriunde . Faciliteaza foarte mult indepartarea reziduurilor de modele anterioare de unghii si imbunatateste pregatirea unghiilor pentru tratamente ulterioare. Permite un lucru confortabil timp de pana la 10 ore cu o singura incarcare .
Cap practic cu sistem Twist-Lock Capul ergonomic se potriveste bine in mana si permite un lucru confortabil si precis. Datorita echilibrului adecvat si vibratiilor reduse, mana nu oboseste excesiv in timpul utilizarii , ceea ce permite efectuarea pe termen lung a tratamentelor. A fost echipat cu un sistem Twist-Lock usor de utilizat , care permite inlocuirea rapida si usoara a burghiilor pentru unghii. Acest lucru face ca lucrul cu dispozitivul sa fie extrem de usor si intuitiv , ceea ce va fi apreciat atat de utilizatorii mai pretentiosi, cat si de incepatori.
Afisaj digital si panou de control tactil Butonul va permite sa reglati viteza capului pana la 35 000 de rotatii pe minut , ceea ce permite o ajustare eficienta la nevoile individuale si, astfel, efectuarea confortabila a unei game largi de tratamente. Panoul de control tactil va permite sa opriti dispozitivul ( functia de pauza ), precum si sa schimbati directia de rotatie, ceea ce ofera control deplin asupra burghiului pentru unghii si usureaza ajustarea functionarii acestuia la anumite servicii. Un ecran digital simplu afiseaza informatii despre viteza si directia de rotatie , starea bateriei si activarea pauzei.
Functionalitati pentru confortul utilizatorului Masina de gaurit pentru unghii functioneaza relativ silentios, ceea ce permite o munca confortabila, fara zgomot iritant . Acest lucru este important atat pentru persoana care efectueaza tratamentul, cat si pentru clientii care apreciaza o atmosfera linistita. In timpul lucrului, capul poate fi agatat in siguranta datorita manerului convenabil din plastic care poate fi montat pe partea laterala a dispozitivului. Produsul este echipat cu o baterie reincarcabila eficienta, bi-focus, de 2000 mAh, care permite functionarea neintrerupta de pana la 8-10 ore cu o singura incarcare . Setul include un burghiu practic pentru unghii, in forma de con, din ceramica , care ofera versatilitate si faciliteaza efectuarea unei game largi de tratamente.
Dispozitiv estetic, compact Masina de gaurit pentru unghii este la indemana si usoara , iar carcasa sa minimalista din plastic in nuante de alb asigura durabilitate si usurinta in pastrarea aparatului curat . Datorita dimensiunilor sale compacte si greutatii reduse, dispozitivul poate fi depozitat cu usurinta in spatii mici si transportat convenabil, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care ofera servicii mobile . Exista o clema pe partea din spate a carcasei care va permite sa atasati comod dispozitivul la centura sau in alt loc. In plus, elementele antiderapante de pe partea inferioara a dispozitivului ofera o mai mare stabilitate in timpul utilizarii.
Inclus: baza de gaurit pentru unghii, cap, suport pentru cap din plastic, burghie conica pentru unghii, cablu pentru cap, cablu USB-C, instructiuni.
Date:
Culoare: nuante de alb si negru
Viteza de rotatie: 35 000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: cu baterie [2*2000mAh]
Putere: 36 W
Garantie: 12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura