Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii Activ Power J202 65W negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masinile de frezat Activ Power imbunatatesc semnificativ pregatirea unghiilor si cuticulelor in timpul tratamentelor de manichiura si pedichiura. Dispozitivele sunt proiectate cu atentie la cele mai mici detalii, datorita carora raspund cu exactitate nevoilor specifice ale stilistilor.
Pregatirea eficienta a unghiilor in timpul manichiurii Masina de frezat functionala Activ Power J202 este un dispozitiv perfect pentru efectuarea de manichiura si pedichiura. Va permite sa va pregatiti eficient unghiile pentru tratamente ulterioare si usureaza indepartarea resturilor de coafare anterioara. Echilibrul bun al capului, functionalitatile bine gandite si o multitudine de optiuni disponibile fac masina de frezat perfecta pentru uz profesional.
Cap confortabil cu sistem Twist-Lock Capul functional si precis se potriveste perfect in mana , asigurand un confort ridicat la lucru. Este echipat cu un sistem Twist-Lock usor de utilizat , care permite inlocuirea rapida si fara probleme a taietorilor. Acest lucru face ca lucrul cu dispozitivul sa fie exceptional de usor si intuitiv , ceea ce va fi apreciat si de utilizatorii mai pretentiosi. Elementul este echilibrat corespunzator si profilat ergonomic, astfel incat lucrul cu masina de frezat sa nu oboseasca mana excesiv .
Functionalitati precise pentru confort de utilizare LED-ul rosu de langa comutator indica starea de functionare a dispozitivului. Viteza de rotatie a capului de frezat poate fi reglata usor si usor folosind un buton special in intervalul de la 0 la 35.000 rpm . Comutatorul de pe partea din fata a dispozitivului schimba eficient sensul de rotatie , in timp ce cel de pe spate va permite sa comutati controlul intre mana si picior . Setul include o pedala a carei functie este de a porni masina de frezat la o viteza stabilita anterior. Acest lucru asigura o munca libera si confortabila datorita capacitatii de a controla dispozitivul fara a folosi mainile. In timpul lucrului, capul poate fi asezat in siguranta pe un suport din silicon dedicat sau agatat datorita unui maner din plastic convenabil care poate fi montat pe ambele parti ale dispozitivului.
Un set complet de freze care faciliteaza lucrul Lucrul confortabil si eficient cu o masina de frezat depinde in mare masura de selectia frezelor adecvate. Setul de freze diamantate inclus cu masina de frezat ofera o gama larga de forme de scule. Acest lucru va permite sa efectuati eficient o varietate de tratamente - atat pregatirea cuticulelor, pregatirea placii de unghii, cat si lucrul cu gel sau masa acrilica. Frezele si accesoriile de slefuit atent selectate vor fi potrivite atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru cei incepatori.
Structura simpla pentru functionalitate ridicata Culorile clasice si un finisaj minimalist fac ca acest model sa se potriveasca perfect in stilul aproape oricarui interior. Constructia relativ usoara permite transportul usor, ceea ce permite un transport fara probleme. Dispozitivul este fabricat din plastic negru rezistent, ceea ce il face usor de curatat .
Setul include: baza masinii de frezat, cap, sursa de alimentare, picior de antrenare, suport din plastic pentru agatarea capului, suport din silicon pentru cap, set de taietori si capace, instructiuni.
Date:
Culoarea carcasei: nuante de negru
Viteza de rotatie: 35.000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: cu fir
Putere: 65 W
Tensiune: 100-240 V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura