Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Freza unghii Activ Power N20 alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Brand
Activeshop
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masinile de frezat Activ Power imbunatatesc semnificativ pregatirea unghiilor si cuticulelor in timpul tratamentelor de manichiura si pedichiura. Dispozitivele sunt proiectate cu atentie la cele mai mici detalii, datorita carora raspund cu exactitate nevoilor stilistilor.
Pregatirea eficienta a unghiilor in timpul manichiurii Freza la indemana Activ Power N20 este un dispozitiv perfect pentru tratamentele de manichiura si pedichiura. Permite pregatirea eficienta a unghiilor pentru tratamente ulterioare si imbunatateste semnificativ indepartarea resturilor de coafare anterioara. Echilibrul adecvat al capului, functionalitatile bine gandite si un ecran digital cu un panou de control clar fac masina de frezat perfecta pentru uz profesional si acasa .
Cap practic cu sistem Twist-Lock Capul ergonomic permite un tratament eficient. Este echipat cu un sistem Twist-Lock usor de utilizat , care permite inlocuirea rapida si fara probleme a taietorilor. Lucrul cu dispozitivul este asadar usor si intuitiv , ceea ce va fi apreciat de utilizatorii pretentiosi. Profilarea adecvata face capul perfect pentru tratamente precise, fara a obosi excesiv mana.
Functionalitati precise pentru confort de utilizare Masina de frezat este echipata cu o functie de pauza , care permite o oprire temporara in munca fara a fi nevoie sa opriti intregul dispozitiv. Panoul de control intuitiv va permite sa schimbati instantaneu viteza de rotatie, sa activati pauza si sa controlati directia de rotatie, ceea ce face ca masina de frezat sa fie convenabila si eficienta in utilizare. Viteza curenta, sensul de rotatie si starea pauzei pot fi monitorizate pe afisajul digital . Suportul pentru cap din plastic este o solutie care permite montarea convenabila in diferite unghiuri , ceea ce asigura flexibilitate si mareste confortul de utilizare. Datorita acestor functionalitati avansate, manichiura devine nu numai precisa, ci si extrem de confortabila si adaptata nevoilor individuale ale utilizatorului.
Un set complet de freze pentru a va usura munca Lucrul confortabil si eficient cu o masina de frezat depinde in mare masura de selectia frezelor adecvate. Setul de freze diamantate de diferite forme atasate masinii de frezat permite efectuarea eficienta a diferitelor tratamente - atat pregatirea cuticulelor, pregatirea placii de unghii, cat si lucrul cu gel sau masa acrilica. Frezele selectate, suportul si accesoriul abraziv inclus vor fi potrivite atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru cei incepatori .
Constructie simpla cu functionalitate ridicata Culorile clasice, formele rotunde si un finisaj minimalist fac ca acest model sa se potriveasca perfect in stilul aproape oricarui interior . Masina de frezat este echipata cu picioare cauciucate care asigura stabilitate in timpul utilizarii. Carcasa dispozitivului este realizata din plastic alb, ceea ce ii confera un aspect elegant si il face durabil si usor de curatat .
https://youtu.be/S47yupIu_Io
Setul include: baza masinii de frezat, cap, sursa de alimentare, antrenare cu picior, maner din plastic pentru depunerea capului deoparte, instructiuni.
Date:
Culoarea carcasei: nuante de alb
Viteza de rotatie: 35.000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: cu fir
Putere: 35 W
Tensiune de intrare: 220-240 V
Garantie: 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura