Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun de coafura Gabbiano Porto negru bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2199 lei Lei
Brand
Gabbiano
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente si mobilier de coafura, care se distinge prin fiabilitate, calitate si estetica, precum si prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o gama larga de elemente functionale de echipamente de salon, precum fotolii, spalatorie de par si infrazone.
Scaunul elegant de coafura Gabbiano Porto-BM este echipat cu un lift hidraulic eficient, care ii asigura functionalitatea. Acest lucru se traduce semnificativ intr-o eficienta mai mare a muncii si garanteaza confort atat pentru coafor, cat si pentru utilizatori. Un scaun realizat estetic va deveni decorul oricarui salon de coafura.
Ridicatorul hidraulic durabil va permite sa reglati nivelul scaunului in intervalul de 49-61 cm - chiar si atunci cand clientul sta pe scaun. Asigura o munca mai ergonomica , permitandu-va sa reglati nivelul scaunului la inaltimea clientului si a coaforului. Spatarul interesant din punct de vedere vizual va permite sa luati o pozitie convenabila, oferind un sprijin excelent pentru spate , care este deosebit de important in cazul tratamentelor de lunga durata. Un mare avantaj al acestui model este gaura ramasa intre spatar si sezut . Este mai usor sa pastrati curat salonul, permitandu-va sa maturati cu usurinta parul din fiecare colt si colt al scaunului. Acest lucru va permite sa simplificati pregatirea statiei de lucru intre clienti.
Mecanismul de rotatie completa al scaunului face ca munca coaforului sa fie mai eficienta si mai confortabila . O baza solida, plata, de forma patrata garanteaza stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata neteda, finisata mata, confera elementului un aspect elegant si il face usor de curatat . Un scaun confortabil cu umplutura cu spuma asigura un confort ridicat de utilizare , chiar si in timpul multor ore de tratamente. Cotierele geometrice, metalice, permit pozitionarea corecta a umerilor clientului - asta inseamna ca acesta nu isi ingroapa capul in umeri sau inclinat - ceea ce face mult mai usor sa efectueze tratamente precise , inclusiv tunsori. Un suport pentru picioare elegant dedicat acestui model ofera suport stabil pentru picioarele utilizatorului.
Umplutura cu spuma durabila, rezistenta la deformare si tapiteria din piele sintetica placuta la atingere asigura durabilitatea mobilierului si utilizarea confortabila a acestuia pentru o perioada indelungata. De asemenea, face ca echipamentul sa fie rezistent la umiditate, durabil si usor de curatat . Acoperirea bej ii confera un caracter unic. Echipamentul se distinge printr-un design modern , care face ca fotoliul sa arate grozav in multe saloane profesionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura