Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Scaun coafura Gabbiano Ankara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1599 lei Lei
Brand
Gabbiano
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun elegant pentru coafura Scaunul clasic de coafura Gabbiano Ankara cu un lift hidraulic eficient garanteaza confort atat pentru coafor, cat si pentru utilizatori. Solutiile utilizate asigura o functionalitate ridicata , ceea ce se traduce printr-o eficienta mai mare a muncii. Un fotoliu realizat estetic va deveni decorul oricarui salon de coafura.
Ajustari pentru confort de utilizare Reglarea inaltimii este posibila cu ajutorul unui lift hidraulic eficient , care va permite sa reglati nivelul scaunului cu 48-64 cm - chiar si atunci cand clientul sta pe scaun. Acest lucru va permite sa reglati in mod liber nivelul scaunului la inaltimea atat a clientului, cat si a coaforului, ceea ce garanteaza o munca mai ergonomica . Spatarul conturat va permite sa luati o pozitie convenabila, oferind un sprijin excelent pentru spate , ceea ce este important mai ales in cazul tratamentelor de lunga durata. Un mare avantaj al acestui model este gaura ramasa intre spatar si sezut . Usureaza pastrarea curata a salonului, permitandu-va sa maturati cu usurinta parul din fiecare colt si colt al fotoliului. In acest fel, puteti imbunatati pregatirea statiei de lucru intre clienti.
Solutii eficiente O baza solida, plata, patrata asigura stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata neteda cu un finisaj in oglinda confera elementului un aspect elegant si il face usor de curatat . Un scaun confortabil umplut cu spuma durabila asigura un confort ridicat de utilizare , chiar si in timpul multor ore de tratamente. Tapitate cu piele sintetica cu cotiere cu cusaturi decorative sunt un element interesant din punct de vedere vizual si, mai important, permit pozitionarea corecta a umerilor clientului . Acest lucru inseamna ca nu isi ingroapa capul in umeri sau nu se indeparteaza - acest lucru faciliteaza in mod clar efectuarea de proceduri precise , inclusiv tunsori. Echiparea scaunului cu un mecanism de rotatie completa face ca munca coaforului sa fie mai eficienta si mai confortabila.
O piesa de mobilier functionala cu un design unic Fotoliul confortabil este umplut cu spuma durabila si rezistenta la deformare , care asigura o utilizare pe termen lung, confort ridicat si confort chiar si in timpul multor ore de tratamente. Tapiteria este realizata din piele sintetica placuta la atingere , iar utilizarea unui astfel de material face ca echipamentul sa fie rezistent la umezeala, durabil si foarte usor de curatat . Coperta in nuante de negru impreuna cu elemente interesante din punct de vedere vizual ii confera un caracter unic . Echipamentul se distinge printr-un design elegant, care face ca scaunul sa arate grozav in multe interioare ale saloanelor de coafura.
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza.
Date:
Cric hidraulic
Baza: patrata
Material tapiterie: piele sintetica
Culori: nuante de negru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura