Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
3 pareri

Unitate de spalat Gabbiano Porto bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3790 lei Lei
Brand
Gabbiano
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente si mobilier de coafura, care se distinge prin fiabilitate, calitate si estetica a manoperei, precum si prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o gama larga de echipamente functionale de salon, cum ar fi scaune, masini de spalat si infrazone.
Unitatea eleganta de spalare a parului de coafura Gabbiano Porto-BM a fost conceputa pentru a oferi echipamente practice unui salon de coafura profesional. Faciliteaza tratamentele de baza ale parului , cum ar fi spalarea, colorarea si regenerarea. Designul integrat asigura confortul de utilizare atat pentru coafor cat si pentru clienti, iar scaunul interesant din punct de vedere vizual confera interiorului un stil unic.
Adancimea adecvata a vasului de lavoar din ceramica alba previne stropirea excesiva a apei sau a produselor utilizate in timpul tratamentelor. Acest lucru permite o performanta confortabila si eficienta a unei game largi de servicii. Unghiul vasului poate fi ajustat, facandu-l usor de adaptat la nevoile individuale . Calitatea inalta a materialelor folosite face ca lavoarul sa fie durabil, rezistent la decolorare si zgarieturi si foarte usor de curatat . Gulerul bine profilat si spatarul inclinat ofera sprijin si confort la spalarea parului, iar datorita suprafetei confortabile din plastic negru , clientul nu va simti neplacutul suprafetei ceramice reci.
Unitatea practica de spalare a parului este echipata cu un robinet de amestec, care ofera acces facil la apa calda si rece . Acest lucru faciliteaza ajustarea temperaturii la preferintele individuale ale clientului. Un loc dedicat pentru agatarea receptorului usureaza munca, iar stecherul cromat cu sita speciala va permite sa controlati debitul de apa si sa mentineti standarde ridicate de igiena in salon. Racordul de apa a fost plasat in interiorul bazei , permitand ascunderea tevilor cu usurinta. Un avantaj semnificativ al acestui model este deschiderea lasata intre spatar si sezut , ceea ce faciliteaza mentinerea curata a sufrageriei, permitandu-va sa curatati cu usurinta murdaria din fiecare colt si colt al scaunului. Unitatea de spalare a parului a fost proiectata astfel incat sa asigure confort in timpul diferitelor tratamente, asigurand un sprijin adecvat pentru spate . Combinatia de functionalitate si facilitati face lucrul intr-un salon de coafura si mai confortabil .
Scaunul profilat ofera un suport lombar adecvat si, prin urmare, un confort ridicat de utilizare. Cotierele metalice in nuante de negru cu forma geometrica permit pozitionarea corecta a umerilor clientului . Umplerea cu spuma durabila, rezistenta la deformare si tapiteria din piele sintetica placuta la atingere in nuante de bej asigura durabilitatea mobilierului, usurinta de curatare si utilizarea confortabila pentru o perioada lunga de timp . Aspectul original, elegant al unitatii de spalare a parului confera interiorului o expresie unica. Setul include fitinguri complete in nuante de negru, inclusiv un robinet, un cap de dus si furtunuri dedicate pentru a oferi un set complet de instrumente pentru lucru .
Dimensiunile detaliate sunt date in fotografie.
Material bol: ceramica
Culoare bol: nuante de alb
Culoare tapiterie: nuante de bej
Culoarea elementelor metalice: nuante de negru
Culoare baza: nuante de alb
Culoare armaturi: nuante de negru
Material tapiterie: piele sintetica
Dimensiuni pachet: inaltime 110 cm, lungime 117 cm, latime 69 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura